Haberler

Küçük Kız, Ağlayarak Söylediği "Çok Uzaklarda" Şarkısıyla Yürekleri Dağladı! Bakan Harekete Geçti

Güncelleme:

10 yaşındaki Hurşide'nin söylediği Nilüfer'in "Çok uzaklarda" adlı şarkısına gülerek başlayıp, ağlayarak bitirdiği görüntüler, sosyal medyada büyük ilgi çekmişti. Bakan Sayan o aileyi koruma altına aldı.

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde yaşayan şizofreni hastası anne ile 5 çocuğu, Aile ve Sosyal politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın talimatıyla koruma altına alındı. Koruma altına alınan kardeşlerden 10 yaşındaki Hurşide Nur C.'nin söylediği Nilüfer'in 'Çok uzaklarda' adlı şarkısına gülerek başlayıp, ağlayarak bitirdiği görüntüler, sosyal medyada büyük ilgi çekmişti.

GÜLEREK BAŞLAYIP, AĞLAYARAK BİTİRMİŞTİ

Video paylaşım sitelerinde küçük bir kızın, köhne bir evde, kucağında kardeşi, gülerek başladığı Nilüfer'in 'Çok uzaklarda' adlı şarkısını, duygulanıp, ağalayarak bitirdiği görüntüler, sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdi. Küçük kızın, Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesi Hüyüklü Mahallesi'nde yaşayan ailenin kızları ilkokul 4'üncü sınıf öğrencisi Hurşide Nur C. olduğu ortaya çıktı. Hurşide Nur'un, annesinin şizofreni hastası, babası Bekir C.'nin ise işsiz olması nedeniyle en küçüğü 8 aylık, 4 kardeşinin bakımını üstlendiği, evde temizlik ve yemek işlerini kendisinin yaptığı belirlendi.

BAKAN KAYA İZLEDİ, TALİMAT VERDİ

Kısa sürede yayılar, evin içler acısı halinin de dikkat çektiği video, Aile ve Sosyal politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya kadar ulaştı. Bakan Kaya, çocukların devlet korumasına alınması talimatını verdi. Bunun üzerine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, evde bakım aylığı ve sosyal ekonomik destek kapsamında aylık 1700 lira yardımda bulunduğu aileyi, araçla alarak Kahramanmaraş'a getirdi. Oturdukları evin de daha önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yaptırıldığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kahramanmaraş Sosyal Medya 3.Sayfa Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran'da yatırılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri 10-14 Haziran'da yatırılacak

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Bakmadan Geçme

Kutsal Damacana 4 filminin konusu ne, oyuncuları kim? Kutsal damacana 4, ne zaman nerede çekildi? #128250 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü oldu, özel sektöre de 9 gün mü? Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala oyuncuları ve Niyazi Gül Dörtnala özeti! Niyazi Gül Dörtnala ne zaman, nerede çekildi? Niyazi Gül Dörtnala konusu ve oyuncuları Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Thor filmi konusu nedir? Thor ne zaman, nerede çekildi? Thor oyuncuları ve Thor özeti! Ölümcül Çarpışma filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Çarpışma filmi ne zaman, nerede çekildi? 4-5 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 4-5 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? AYM iptal kararları! Anayasa Mahkemesi'nin iptal ettiği KHK maddeleri neler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! 4 Haziran Güncel Akaryakıt Fiyatları: Motorin, Benzin ve LPG'ye İndirim mi, Zam mı Var? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

500

Yorumlar (81)

Bakan İzlemeseydi!:

bir sorunun çözülmesi için neden illa bir bakan, başbakan veye cumhurbaşkanının bizzat ilgilenmesi gerekiyor. devlet kurumları neden en tepeden talimat almadan görevlerini yapmıyor. ?

22
0
yanıtYanıtla
Muhtar,Rehber,Kaymakam görememiş YAZIK:

Sayın Bakan Senden önce bu mahallenin Muhtarı ne işe yarar, Kaymakam, Vali, Sosyal Hizmetler birde Okullara koyduğunuz Rehber adı altında ne işe yaradığı belli olmayan İnsanlara Dünyanın maaşını veriyorsunuz karşılığında ne alıyorsunuz. Sorgulamaya oradan başlayın bu O küçük çocuğun veya bizim ayıbımız değil Sizin ayıbınızdır. Şahsi olarak değil kurumlarınızda çalıştırdığınız Memurları bir kontrol edin bakalım kaç tanesi gerçekten aldığı maaşı hak ediyor.

20
0
yanıtYanıtla
ömer mıhtar:

muhtarlar sizi yatırıp çayırlara bağırtarak . . .

yanıt0
yanıt1
cnk:

Suriyelilerden garibim kendi vatandaşımıza sıra gelmemiş

14
4
yanıtYanıtla
Enigma:

Bu tür yerlerin varlığını ve kişilerin sıkıntılarını ortaya çıkarılması işi muhtarlarındır. Kime yardım edeceğiz diye düşünüyoruz. Bulamıyoruz. Muhtarlar uyumayın. .

15
0
yanıtYanıtla
aziz gitti sende git hele:

Yöneticiler bu dünyada işiniz iş öteki dünyada vallahi yatacak yeriniz yok . . . . . . . Rabbim sizleri ıslah etsin tez zamanda yanlışlarınızdan dönün ve kendi halkınıza değer verin bırakın afrikayı ırağı suriyeyi çini maçini ülkenizdeki fakire yetimlere işsizlere kucak açın sosyal devlet olmayı öğrenin bırakın onlarca kez haccı her sene gittiğiniz tatilleri bir somun ekmeğe muhtaç insanlara ışık olun güç olun kuvvet olun kendi cebiniz doldu taştı yeter artık görün güzel ülkemizin karanlık yüzünü. . .

14
0
yanıtYanıtla
laf su gibi akar gider yerini bulur:

Eyyyy ülke yönetenler sizler ancak ekranlarda yaptıklarınızla övünüp, bir takım kişilerin kirli çamaşırlarını ortaya dökmekle meşgulken kameraların olmadığı bu tür sahnelerin çok olduğunu hatırlatmak isterim. GÖZÜN GÖRMEDİĞİNİ GÖRMEK GERÇEK OLANDIR. İYİ OLANIN REKLAMA İHTİYACI OLMAZ. BİLEN BİLİR!

10
3
yanıtYanıtla
Bravo tebrik ediyorum:

Bakanım elinize sağlık zengin zekat verse memlekette gariban kalmaz

12
1
yanıtYanıtla
kral ALEX:

BU HABERİ HİÇMİ HALİ VAKTİ YERINDE INSANLAR GÖRMUYOR

11
0
yanıtYanıtla
urfalı:

kim aşri zenginse başkasının hakni yemiştir yoksa hazinemi buldular

yanıt2
yanıt0
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title