Haberler

Bakan Ramazanoğlu: Sağlıkta Dünyanın Örnek Aldığı Devrim Yaşadık (2)

Hastanede AÇILIŞ YAPTI Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde merhum Kısmet Alimoğlu'nun ailesinin yaptırdığı Hemotoloji Servisi ile hayırsever işadamı Halil İbrahim Palazca'nın yaptırdığı Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi'nin açılış törenine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile çok sayıda davetli katıldı.

Hastanede AÇILIŞ YAPTI

Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde merhum Kısmet Alimoğlu'nun ailesinin yaptırdığı Hemotoloji Servisi ile hayırsever işadamı Halil İbrahim Palazca'nın yaptırdığı Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi'nin açılış törenine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile çok sayıda davetli katıldı. Hayırseverlere teşekkür belgesi veren Bakan Ramazanoğlu, "Hemotoloji Servisi çok önemli. Bu alanda hastanelerin eksiklikleri var. Bazen hastalara 3 ay sonrasına gün verilebiliyor. Denizli, konum itibariyle bir il sınırlarının kesiştiği noktada. Bu anlamda yoğun bakım ünitesi de önemli. Türkiye olarak sağlıkta çok daha iyi yerlere geleceğiz. 2002'de AK Parti iktidar oldu, sağlıkta devrim yapıldı ama daha iyi koşullarda sağlık hizmetleri vermek için çalışıyoruz" dedi.

Bakan Ramazanoğlu, geceyi Denizli'de geçirdikten sonra yarın sabah Aydın'a hareket edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Üniversitesi Şükrü Kocatepe AK Parti Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title