Haberler

Müezzinoğlu: Bizi Hırsızlıkla Suçlayanlara Prim Vermeyeceğiz

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu AK Parti'nin, 11 yıllık iktidar döneminde çok farklı ve dinamik hizmetler sunduğunu ifade etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bizi hırsızlıkla suçlayan milli irade hırsızlarına artık prim vermeyeceğiz. 'Cambaza bak cambaza' diyerek milletin cebinden hortumlamaya yeniden niyet edenler; artık AK Parti var, artık Recep Tayyip Erdoğan var, güçlü bir millet var" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Lalapaşa ilçesindeki bir düğün salonunda yaptığı konuşmada, Lalapaşa Belediye Başkanı Ali Osman Uzman'ın artık uzmanlık döneminde olduğunu ve yine seçimi kazanarak ilçeye güzel hizmetler yapacağına inandığını söyledi.
şunları kaydetti:

"11 yıl önce istediğiniz her hekime ulaşabileceksiniz, eczaneden her ilacı alabileceksiniz, her türlü teknolojiyi ülkemize kavuşturacağız deseydik, inanan sayımız az olurdu ama bugün bırakın inanan sayısını yaşayan sayımız 76 milyon insanımız... Her gün daha modern ve çağdaş hizmetleri bu güzel ülkeye kazandırmaya çalışıyoruz. Biz istiyoruz ki vatandaşımız geleceğe umutla baksın, yarınlarından emin olsun. O yüzden vatandaşımızın hepsini kucaklayarak, istikrarlı bir yönetimi ve milli iradenin hak ve hukukunu koruyan bir anlayışla vatandaşımızla gönül gönüle olduk. Zaman zaman bu milletin iradesine müdahalelerle veya müdahale hazırlığında olanlarla karşılaştık, 'Ayışığı, Sarıkız, Balyoz' gibi, Danıştay hadisesi gibi, parti kapatma davaları gibi, 27 Nisan bildirisi gibi birçok sıkıntılarla bu milletin iktidarını zora sokmaya çalıştılar ama biz asla yılmadık. Milletin hak ve hukukuna dokundurmamak adına dik durduk, dik durarak bu ülkeyi dünya ülkeleriyle yarışır hale geldik."

Müezzinoğlu, Türkiye'deki istikrardan, ekonomik ve sosyol politikalardan, yatırımlardan bir kesimin rahatsız olduğunu dile getirerek, rahatsızlıkların beraberinde tuzakları da getirdiğine işaret etti. Müezzinoğlu, AK Parti'nin kurulan tuzakları millete güvenerek attığı adımlarla bir bir bertaraf ettiğini söyledi.

"AK Parti yine milletle yolculuğuna devam edecek"

Dış güçlerin Türkiye'nin güçlenmemesi için yaptığı girişimlerinin yanı sıra içeride de buna destek verenlerin varlığının rahatsızlık verdiğini dile getiren Müezzinoğlu, Türkiye'nin güçlü yolculuğundan diğer ülkelerin rahatsız olmasını anlayabileceklerini ancak bunu içeride istemeyenleri anlamakta zorlandıklarını kaydetti.

Müezzinoğlu, vatandaşın hak ve hukukunu kimin koruduğunu, kimin kendisi için gece gündüz koştuğunu bildiğini vurgulayarak, "İnşallah 30 Mart günü yüzde 50'nin üzerinde bir oy oranıyla yine AK Parti milletle yolculuğuna devam edecek" dedi.

Diğer partilerin milletçe yine cezalandırılacağını ifade eden Müezzinoğlu, "Sandık birilerini yine cezalandıracak ama keşke ders alabilseler. Yıllarca iktidara gelememelerinin dersini alsalar hem ülke, hem millet hem de demokrasi kazanacak" diye konuştu.

Müezzinoğlu, seçim atmosferine girildiğine işaret ederek, 76 milyonun insanının hepsini değerli ve saygın sayan bir anlayışa mensup AK Parti adaylarının projeleriyle seçmenin karşısına geleceğini, diğer parti adaylarının yine eski usulde, karalama şeklinde seçim çalışmalarını yürüteceklerini belirtti.

"Daha gidecek yolumuz var"

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, milletin hak ve hukukunu hep koruduklarını, bundan sonra da hep koruyacaklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Allah korusun olmaz ya kazaen 6 ay CHP iktidar olsa ya da MHP ile koalisyon kursa ambulanslarınıza mazot bulamayacaksınız mazot. Ambulans uçaklarımızın, ambulans helikopterlerin uçmasından vazgeçtim, kara ambulansları yerinden hareket edemez. Çünkü 12 yıl önce emniyet araçlarına mazot doldurulamadığı için polislerimizin olaylara müdahale edemedikleri günleri unutmadık. Bizi hırsızlıkla suçlayan milli irade hırsızlarına artık prim vermeyeceğiz. 'Cambaza bak cambaza' diyerek milletin cebinden hortumlamaya yeniden niyet edenler; artık AK Parti var, artık Recep Tayyip Erdoğan var, güçlü bir millet var. Asla ama asla güç odaklarına bu milletin ümüğünü sıkma hakkını vermeyeceğiz. Yanlış yapanlar, milletin hak ve hukukuna müdahale edenler, milletin cebine el uzatanlar en yakınımzda da olsalar siyasi bedelini biz, hukuki bedelini de en ağır şekilde mahkemeler ödetir. Çünkü daha gidecek yolumuz var. Milli iradeye masa başı senaryo kuranlara, yani 'ben kurdum, kuzuyu yerim' diyenlere de 'bu kuzu senin dişlerini kırar yiyemezsin', 'bu milletin hak ve hukukunu sana yedirmeyiz' diyeceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title