Haberler

Bakan Kavaf'dan Esnaf Ziyareti Bakan Kavaf'dan Esnaf Ziyareti

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, İncelemelerde Bulunmak Üzere Geldiği Denizli'de Kaleiçi Çarşısı'nı Gezerek Esnafa Hayırlı İşler Diledi. Bakan Kavaf Dolaşırken, Partililer de 'evet' Broşürleri Dağıttı.

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Denizli'de Kaleiçi Çarşısı'nı gezerek esnafa hayırlı işler diledi. Bakan Kavaf dolaşırken, partililer de 'Evet' broşürleri dağıttı.

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Denizli'deki programına Huzurevi'nde düzenlenen özürlü nakil aracı teslim törenine katılarak başladı. Minik Kalpler Derneği ve Galatasaray Kulübü'nün ortaklaşa aldıkları ve Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü'ne teslim ettikleri 4 özürlü nakil aracından 1'i Denizli'ye verildi. Araç, Denizli Belediyesi ile yapılan protokol ile Huzurevi dışında kalan engelli vatandaşların ihtiyaçları için de kullanılabilecek. Huzurevinde düzenlenen törene Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı AK Partili Nihat Zeybekci de katıldı.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Minik Kalpler Derneği ve Galatasaray Kulübü'nün bakanlığa bağlı kurumlara yönelik destek kampanyaları düzenlediklerini, engelli vatandaşların sandalyeleri ile birlikte bu araçlarda taşınabildiklerini, araçların Denizli, Kocaeli, İstanbul ve Ankara'ya yollandığı söyledi. Denizli'de engellilerin taşıma işini Denizli Belediyesi'nin yaptığını ifade eden Bakan Kavaf, "Yapacağımız protokol ile aracın mülkiyeti bizde kalacak, kullanım hakkı ise Denizli Belediyesi'ne verilecek" dedi.

Engelli nakil aracı, kesilen kurdele ile hizmete sunuldu. Daha sonra Bakan Kavaf, Vali Erkmen ve Belediye Başkanı Zeybekci tarafından imzalanan protokol ile aracın kullanımı Denizli Belediyesine devredildi.

Kavaf, Denizli ziyareti çerçevesinde Sarıgül Çocuk Evini de ziyaret etti. Hayırseverler İbrahim Tefenlili ve Vedat Evran'ın tefrişatını yaptığı Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Sarıgül Çocuk Evi'nde kalan çocuklarla sohbet etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Bakan Kavaf, onların sosyal hayata hazırlanmaları, toplumla iç içe olmaları, komşuluk ilişkileri yaşamaları açısından çocuk evlerinin çok önemli olduğunu belirterek, Türkiye genelinde 250 çocuk evinin bulunduğunu söyledi.

Sarıgül Çocuk Evinin sakini çocuklar, kendi bahçelerinde yetiştirdikleri sebze ve meyvelerden hazırladıkları kiraz reçeli, biber turşusu ve kurutulmuş biber ile kendi yaptıkları tarhanadan oluşan hediye paketini Bakan Kavaf'a verdi.

Bakan Kavaf, daha sonra Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'yle birlikte Kaleiçi Çarşısı'nı dolaştı. Bakan Kavaf, esnafa hayırlı işler diledi, referandumdan bahsetmedi ancak partililer "Evet" broşürleri dağıttı. Bakan Kavaf ve Başkan Zeybekci, esnafın sorunlarını da dinledi.

Bir halı mağazasının önünden geçen Başkan Zeybekci ve Bakan Kavaf, mağazanın duvarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük halılara dokunmuş yan yana duran resimlerini gördü. İkili mağazanın önünde durmadan yoluna devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title