Haberler

Bakan Eker'den Gazetecilere Pastalı Kutlama

Expo 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, kendisini takip eden gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü pasta keserek kutladı.

Expo 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, kendisini takip eden gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü pasta keserek kutladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Expo 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı'na katılmak üzere kente geldi. Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreterliği binasına geçen Bakan Eker burada, Antalya'daki gazetecilerin kurduğu Keşif Ekibi'nin Diyarbakır izlenimlerini aktardığı fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Eker'e Antalya Valisi Muammer Tüker, Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Dernek Başkanı Hidayet Gültekin, fotoğraflar hakkında Bakan Eker'e bilgiler aktardı.

Bakan Eker ve beraberindekiler daha sonra gazetecilere, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında bir sürpriz yaptı. Bakan Eker, gazetecilerin gününü kutlayarak üzerinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü yazılı pastayı kesti. Pasta dilimleri tabağa koyan Bakan Eker, gazetecilere ve Vali Türker'e ikram etti.

Yaptığı konuşmada gazetecilere, "Bugün de çalışıyorsunuz. Tatil gününüz olmasına rağmen. 10 Ocak'ta toplantı yapıyoruz, sizlerle birlikte. Bir pasta ile gününüzü kutlayalım istedik. Gününüzü kutluyoruz" diyen Bakan Eker, ardından toplantıya geçti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Gazeteciler Günü Diyarbakır Antalya Politika Güncel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title