Haberler

Bakan Eker, Bakan Çağlayan ve Modacı Saraç'ın Boy Ölçüsünü Aldı

Bursa'da Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti.

Bursa'da Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti. Renkli ve esprili konuşmaların geçtiği ziyarette Eker, eline aldığı mezura ile Ekonomi Bakanı Çağlayan'ın yanına gitti. Mezurayı Bakan Eker, Bakan Çağlayan'ın boynuna asarken esprili yaklaşan Bakan Çağlayan, Boyumun ölçüsünü mü alacaksın diye sordu. Bursa'da çeşitli programlara katılmak üzere gelen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, merkez Osmangazi İlçesi'nde eğitim ve öğretim veren Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti. Modacı Faruk Saraç'ın da hazır bulunduğu ziyarette bakanlar okulu gezip, öğrencilerle sohbet etti.Bakanlar, okulun üçüncü katında öğrencilerle tecrübelerini paylaşırken, esprili diyaloglar da yaşandı. Modacı Faruk Saraç, okulu ilk olarak açtığında modanın 'Oxford'u dediğini ve Avrupa arenasında görmek için çalıştıklarını söyledi. Bu sırada Bakan Eker, Saraç'ın yanına gelerek, mezura ile modacının ölçüsünü aldı. Gülüşmelerin yaşandığı sırada Modacı Saraç ise, Roba alıyor hepimizin tarzı var. Vücut dili var. Bakış açısı var dedi.Daha sonra konuşan Bakan Çağlayan ise kendisinin de 1966 yılında terzide çalıştığını belirterek, 8 yaşında çıraklık yaptığını ve yüksük alıp dikiş yaptığını söyledi.

Bakan Çağlayan konuşurken yanına giden Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Eker, elindeki mezurayı bakanın boynuna astı. Gülüşmelerin yaşandığı sırada Bakan Çağlayan, Boyumun ölçüsünü mü alacaksın diye espri yaptı.

Keyifli dakikaların yaşandığı anda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in Bakan Çağlayan için Ustası, 'senden modacı, tasarımcı olmaz' demişö sözlerine Bakan Çağlayan ise Ben şimdi ekonomi tasarlıyorum karşılığını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Faruk Çelik Faruk Saraç Çağlayan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title