Haberler

Bakan Çelik ve Vali Karaloğlu Hamsi Dağıtıp, Horon Tepti

Bursa Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği yeni binasının açılışını bir ton hamsi pişirip dağıtarak yaptı.

Bursa Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneği yeni binasının açılışını bir ton hamsi pişirip dağıtarak yaptı. Açılışa katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Rizeli olan Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile birlikte horon tepti.

Bursa'da 1989 yılında kurulan Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin Haşim İşcan Caddesi'nde yeni yapılan binasının açılışı farklı bir etkinlikle yapıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa Valisi Münir Karaloğlu Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ve 23'üncü dönem Ak Parti Milletvekili Hayrettin Çakmak'ın da katıldığı açılış töreninde davetliler için bir ton hamsi pişirilerek dağıtıldı. Gösterilen ilgi nedeniyle balık dağıtımda izdiham yaşanırken, Bakan Çelik ve davetliler, daha sonra Bursa Rizeliler Derneği Başkanı Kızıl Ofluoğlu ile birlikte horon oynadı. Çelik, daha sonra yeni yapılan dernek binasını gezdi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Faruk Çelik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title