Haberler

Bahçeli ile Vural Aynı Şemsiyenin Altında!

Güncelleme:

MHP'de olağanüstü kurultay nedeniyle aralarının bozuk olduğu iddia edilen MHP lideri Devlet Bahçeli ile Oktay Vural, Meclis'teki cenazede aynı şemsiyenin altında buluştu.

MHP'de gözlerin çevrildiği Oktay Vural bugün MHP lideri Devlet Bahçeli ile beraberdi. İkili Meclis'teki cenaze törenine katıldı. Konuşmadılar ama aynı şemsiyenin altında görüntü verdiler. Cenaze süresince Oktay Vural'ın Bahçeli'nin ıslanmaması için sarf ettiği çaba dikkatlerden kaçmadı.

ÖNCE OKTAY VURAL GELDİ

Bahçeli ve Vural eski MHP milletvekillerinden Namık Hakan Durhan'ın cenaze töreninde bir araya geldi. Tören alanına ilk olarak Oktay Vural geldi. Bahçeli'yi beklemeye başladı. Bahçeli ise yaklaşık 5 dakika sonra alandaydı. Bahçeli'ye nöbetçi grup başkanvekili Erkan Akçay ve Genel Sekreter İsmet Büyükataman eşlik etti.

BAHÇELİ VE VURAL AYNI ŞEMSİYENİN ALTINDA

Hava yağmurluydu. Haliyle şemsiyeler devreye girdi. Ancak kalabalık nedeniyle Bahçeli'nin özel kaleminin açtığı şemsiye Bahçeli'yi yağmurdan korumaya yetmedi. Bu sırada Oktay Vural devreye girdi. Olağanüstü kurultay nedeniyle aralarının açıldığı iddia edilen ikili aynı şemsiye altında görüntü verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli Oktay Vural Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Farklı Bakış:

BAY BAHÇE TÜRKİYE''nin BU DURUMA DÜŞMESİNİN EN BÜYÜK SEBEBİ SENSİN. Önce bir HAYIR TUTUTURUP RTE yi KURTARDIN, Hani saraysdan indirecektiniz, hani Çankaya köşküne gönderecektiniz. TÜM YALANLARI SÖYLEDİN. Şimdi de MHP tarihinin en düşük seviyesine getirdin ve MHP batsın diye koltuğunda oturuyorsun kalktığın zamanlarsa RTE ye selam vermek için sanırım. ARTIK PARTİN DEĞİL SİYASETLE İLGİLİ HİÇ KİMSE SANA SICAK BAKMIYOR. ÇEKİP GİTMEK İÇİN DAHA NE BEKLİYORSUN.

11
2
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

BAY BAHÇELİ;Sen bu kafa ile devam edersen cenaze namazına bile gelecek kimse bulamayacaklar. Belki belediye alıp kimsesizler mezarlığına defneder.

8
2
yanıtYanıtla
metin:

prompter den okumayan tek lider Selahaddin Demirtaş, bunların her konuşmasında prompter bozulduğu zaman çok kötü oluyorlar

3
6
yanıtYanıtla
acılı adana:

ortalaık toz duman oldu akp mhp taşlar yenıden karılıyor

3
5
yanıtYanıtla
tecessus:

Allah rahmet etsin . Merhumun resimlerine bakınca, 1. sınıf kaliteli bir vatan evladı olduğu belli oluyor . Hep bebek ve çocuk fıtratındaki insanların partilerde ön planda olması, yetişkin fıtrat ve karekterde olanların sessizliği, siyasetteki sefaletin özeti . . . .

5
1
yanıtYanıtla
Aynı Gemideyiz:

Haber olsun diye bir başlık

0
5
yanıtYanıtla
tecessus:

BATAN GEMİ DE ?

yanıt2
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title