Haberler

Bafra Belediyesi, emlak ve iş yeri çevre temizlik vergisi ödemeleri için uyarıda bulundu

Güncelleme:

Bafra Belediyesi, emlak ve iş yeri çevre temizlik vergisi (ÇTV) birinci taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğunu konusunda uyarıda bulundu. Vergilerin süresinde ödenmemesi durumunda cezalı duruma düşüleceği belirtildi.

Bafra Belediyesi, emlak ve iş yeri çevre temizlik vergisi (ÇTV) birinci taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğunu konusunda uyarıda bulundu.

Bafra Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, emlak vergisi ve iş yeri çevre temizlik vergisi birinci taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs'ta sona ereceği hatırlatıldı.

Açıklamada, "Mükelleflerimizin cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini süresinde ödemeleri önemle duyurulur." ifadesine yer verildi.

Emlak vergisi ve iş yerlerine ait çevre temizlik vergisinin ikinci taksiti ise kasım ayında ödenecek.

Ödeme, Bafra Belediyesi veznelerine nakit ve kredi kartı ile yapılabileceği gibi, e-Devlet ve "www.bafra.bel.tr" sitesinden de gerçekleştirilebilir.

Kaynak: AA / Güncel

Bafra Yerel Haberler Belediye Emlak Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title