Haberler

    B. Münih Freiburg'a Konuk Oluyor

    BUNDESLIGA'nın 27. hafta maçları yarın, cumartesi ve pazar günü oynanacak.

    BUNDESLIGA'nın 27. hafta maçları yarın, cumartesi ve pazar günü oynanacak. Haftanın açılış maçında Hoffenheim Leverkusen'i konuk ediyor. İki takım arasındaki karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Leverkusen şimdiye kadar sadece bir kez deplasmanda Hoffenheim'a yenildi. O da geçen sezon Tayfun Korkut'un teknik direktörlüğü yaptığı dönemde oldu. Leverkusen şimdiye kadar deplasmanda oynadığı 10 lig karşılaşmasından 7 galibiyet, iki beraberlik aldı. İki takımın 21 lig maçında elde ettiği istatistikler de Leverkusen'in üstünlüğünü gözler önüne seriyor. Leverkusen 21 mücadelenin 14'ünde galip geldi. Dördünü de kaybetti. Üç karşılaşma da berabere sona erdi. Bu maçta Hoffenheim'da Kerem Demirbay'ın da forma giymesi bekleniyor.

    SEKİZ YILDIR KAZANAMIYOR

    Liderliği haftalar sonra Bayern Münih'e kaptıran Dortmund Wolfsburg'u konuk ediyor. Wolfsburg sekiz yılı aşkın süredir Dortmund deplasmanından galip gelemiyor. En son galibiyeti 2012 yılının aralık ayında almıştı. Son haftaların formda ekibi Wolfsburg, bu sezon sahasında hiç yenilmeyen Dortmund'a bir ilk yaşatmanın hesaplarını yapıyor. Sarı siyahlarda Ömer Toprak'ın yedek soyunması bekleniyor. Milli takım kampından dönen Yunus Mallı'nın ise Wolfsburg'da ilk 11'de oynaması tahmin ediliyor.

    Lider Bayern Münih ise bu haftayı deplasmanda geçirecek. Freiburg ile oynayacak olan lider, Robben'den yoksun sahaya çıkıyor. Sakatlığı süren Robben maç kadrosunda yer almayacak. Karşılaşmada favori B. Münih.

    100. ZAFER PEŞİNDE

    Son 14 haftada önemli bir çıkış yapan lider, son 14 haftada oynadığı 13 maçı kazandı. Bu karşılaşmadan da galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Haftanın en dikkat çeken maçlarından biri de Hannover ile Schalke arasında oynanacak. Ligde kriz yaşayan iki ekipten kaybeden önemli bir yara alacak. Evsahibi Hannover yenilmesi durumunda ligde kalma umutlarını oldukça azaltacak. Schalke'nin başına geçen Hollandalı teknik adam Huub Stevens mavi beyazlılarla 241. maçına çıkıyor. Şimdiye kadar 99 galibiyete sevinen Stevens, 100. zaferin planlarını yapıyor. Haftanın kapanış maçında ise Ozan Kabak'lı Stuttgart ligin güçlü takımlarında Frnakfurt'a konuk oluyor.

    Haftanın maç programı şöyle:

    YARIN

    Hoffenheim - Leverkusen (20.30)

    CUMARTESİ

    Dortmund - Wolfsburg (15.30)

    W. Bremen - Mainz 05 (15.30)

    Freiburg - B. Münih (15.30)

    Düsseldorf - M'gladbach (15.30)

    Nürnberg - Augsburg (15.30)

    RB Leipzig - Hertha (18.30)

    PAZAR

    Hannover - Schalke (15.30)

    Frankfurt - Stuttgart (18.00)

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Freiburg Münih Güncel Haberler

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

    Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

    Bakmadan Geçme

    Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917
    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title