Haberler

Ayvacık Depremi Çomü'de Tartışıldı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen depremler, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ) düzenlenen panelde tartışıldıTroia Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen depremler, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ) düzenlenen panelde tartışıldı

Troia Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Çanakkale AFAD İl Müdürü Levent Yılmaz, PTT Başmüdürü Hüseyin Zengin, GMKA Ajansı İl Koordinatörü Recai Başaran ile ÇOMÜ'lü akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süha Özden'in yaptığı panelde, ilk olarak Prof. Dr. Özden faylar ve hareketleriyle ilgili bilgiler aktardı. Özden, bölgede irili ufaklı bir çok fay bulunduğunu söyledi.

Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tolga Bekler ise bölgede daha önce meydana gelen depremlere ilişkin bilgiler verdi.

İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhun Köksal da deprem bölgesinde yapısal hasarlara yönelik yaptığı gözlemlerini katılımcılarla paylaştı.

Panel, soru cevap bölümüyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Levent Yılmaz Ahmet Erdem Çanakkale Ayvacık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title