Haberler

Ayşe Arman, Reklam Yüzü Oldu

İdea Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Arseven, Smyrna Park Satış ve Pazarlama Direktörü Oğuz Kaan Karer, Syrna Park Evleri'nin reklam yüzü Ayşe Arman ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi.

İdea Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Arseven, Smyrna Park Satış ve Pazarlama Direktörü Oğuz Kaan Karer, Syrna Park Evleri'nin reklam yüzü Ayşe Arman ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısın ardından Kayahan konser verdi.

Arseven, kentsel dönüşüm konusunda öncü bir projeye imza atarak Yeni Kale bölgesinde çöplük olarak bilinen alanda sağlıksız yaşam koşullarına son verdiklerini, Türkiye'nin bu tür prajelere ihtiyacı olduğunu söyledi. Arseven, inşaa edilen 650 konuttan 433'ünün sahiplerine teslim edildiğini ekledi.

Düzenlenen 'Smyrna Park masal gecesi'nin sunuculuğunu Ayşe Arman yaptı. Yıllar sonra İzmir'de sahneye çıkan Kayahan, konser verdi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nejat Arseven Ayşe Arman Türkiye Politika Güncel Haberler

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Putin, ateşkes için Ukrayna'ya 2 şart sundu: Şartlar çok basit, hemen talimat vereceğim

Putin, ateşkes için Ukrayna'ya 2 şart sundu: Şartlar çok basit, hemen talimat vereceğim

Bakmadan Geçme

ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Esra Erol sezon finali ne zaman? Esra Erol ne zaman, hangi tarihte sezon finali yapacak? Esra Erol sezon finali mi yapıyor? 15 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 15 Haziran burç yorumları nedir? Bayramda otobanlar ücretsiz mi? Kurban Bayramında Kuzey Marmara ücretsiz mi, bedava mı? CANLI maç izle! (EURO 2024 MAÇLARI) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 14 Haziran EURO 2024 günün maçları nereden izlenir? Osmangazi köprüsü bayramda ücretsiz mi? Osmangazi köprüsü bayramda bedava mı, paralı mı? Çanakkale Köprüsü Kurban Bayramı'nda ücretsiz mi? Çanakkale Köprüsü bayramda bedava mı? Marmaray bayramda kaça kadar açık? Kurban Bayram'ında İETT saatleri nasıl olacak? Kurban Bayramı seferlerine zam var mı? Kurban Bayramı uçak ve otobüs seferleri arttırıldı mı, zam yapıldı mı? FLÖRTE BAYRAM MESAJI! #9829 Flörte nasıl bayram mesajı atılır? #128242 Flörte mesaj atarken dikkat edilmesi gerekenler neler? Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi 2024? Kurban Bayramı'nda Metro, Marmaray, Vapur, Metrobüs bedava mı? BAYRAM NAMAZI NASIL KILINIR? Bayram namazı kaç rekat, bayram namazında kaç tekbir alınır? KURBAN BAYRAMI HEDİYE ÖNERİLERİ 2024: Kurban Bayramında ne hediye alınır? Bayram'da nöbetçi eczaneler hangileri? Kurban Bayram'ında hangi eczaneler açık olacak? KURBAN ETİ NASIL DAĞITILIR? Kurban Bayramı'nda etler kimlere verilmeli?
Bomba iddia! Abdullah Gül, Erdoğan'ı bizzat arayıp 'başkanlık' planını anlatmış

Bomba iddia! Abdullah Gül, Erdoğan'ı bizzat arayıp "başkanlık" planını anlatmış

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title