Haberler

Ayhan Arslan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kayseri Akkışla belediye başkan adayı olan Ayhan Arslan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kayseri Akkışla belediye başkan adayı olan Ayhan Arslan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kayseri Akkışla ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Ayhan Arslan isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Kayseri Akkışla adayı Ayhan Arslan kimdir? AK Parti Kayseri Akkışla adayı Ayhan Arslan yüzde kaç oy aldı?

Ayhan Arslan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Kayseri Akkışla belediye başkan adayı olarak gösterilen Ayhan Arslan Akkışla ilçesinde % 42,19 oranında oy almıştır. Akkışla ilçesinde % 42,19 oranında oy olan Ayhan Arslan adlı AK Parti adayı toplamda 2.070 adet oy sayısına ulaştı.

Ayhan Arslan Kimdir?

Ayhan Arslan seçim sonuçları

Ayhan Arslan, 1973 yılında Kayseri Akkışla ilçesinin Kululu kasabasında doğdu. İlköğrenimini Kululu kasabasında tamamladıktan sonra 1990 yılında Kayseri Merkez Ticaret Lisesi'nden mezun oldu. Yüksek öğrenimini Anadolu Universitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladı. 1992 Yılında Akkışla Kululu Belediyesi'nde sayman olarak çalışmaya başlayan Arslan, 1994 yılından bu yana Kayseri Melikgazi Belediyesi'nde çalışmaktadır.

Kayseri Akkışla ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ayhan Arslan AK Parti Kayseri Akkışla Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title