Haberler

Kayaalp: Olimpiyat Şampiyonu Olmadan Evlenmeme İzin Yok

Güncelleme:

Altın madalyalı Rıza Kayaalp, ailesinin şampiyon olmadan evlenmesine izin vermediğini ve bu nedenle olimpiyatlara çok iyi hazırlanacağını söyledi.

Atatürk Havalimanı'nda çiçeklerle ve tatlı ikram edilerek karşılanan güreşçilerden altın madalyalı Rıza Kayaalp, yaptığı açıklamada, ailesinin Olimpiyat şampiyonu olmadan evlenmesine izin vermediğini ve bu nedenle 2016 Olimpiyatlarına çok iyi hazırlanacağını söyledi. Rıza Kayaalp ailesinin olimpiyat şampiyonu olmadan evliliğine izin vermemesi konusundaki soruyu şöyle cevapladı

Evet doğru. Evlenmek için anneme söyledim olmadı, babama söyledim olmadı. Onlardan umut kesilince Büyükbabama ve babaanneme söyledim. Onlar da kabul etmedi. Önce 'Olimpiyat madalyası, ondan sonra evlilik' diyorlar. Onlar da buna inanmış ve konsantre olmuşlar. Tek çare olimpiyat şampiyonu olmak. 2005'ten bu yana her gittiğim yerden madalyalarla döndüm. Bütün başarıları elde ettim. Sıra Olimpiyat'ta. Onu da aldıktan sonra inşallah evleneceğim.

Avrupa şampiyonu Rıza Kayaalp, şampiyona için şöyle konuştu

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşımızı söylettim. Hedefim her zaman zirvede kalmak. Altın madalya almak ve ülkeme yeni yeni şampiyonluklar kazandırmak istiyorum. Allaha şükürler olsun emeğimin karşılığını alıyorum. İnşallah bundan sonra Avrupa ve Dünya şampiyonalarını kazanıp, 2016 Olimpiyatlarında da kazanıp şampiyon olmak istiyorum. Bütün organizasyonlarda altın aldım, sadece Olimpiyat altınım eksik. İnşallah 2016'da da eksik olan olimpiyat madalyamı tamamlamak istiyorum. Bu arada bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olan Rıza Kayaalp'in yanı sıra Cenk İldem ve Selçuk Çebi gümüş madalya, Yunus Özel bronz madalya kazandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Kayaalp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title