Haberler

Avea'yı Taahütsüz Şartsız 3 Ay Denemesi Bedava

Güncelleme:

Avea, hizmet kalitesini katlayarak artırmanın güveniyle hayata geçirdiği "Denemesi Bedava" kampanyası için yine dikkat çekici bir reklam filmiyle ekranlarda.

Avea, "Denemesi Bedava" kampanyasıyla Avealı olacak müşterilerine, ilk 3 ay boyunca bedava konuşma, mesajlaşma ve internete girme fırsatı sunarken, kampanyayı da, Ata Demirer'in rol aldığı "Dolmuş" adlı eğlenceli reklam filmiyle duyuruyor

Avea, hizmet kalitesini katlayarak artırmanın güveniyle hayata geçirdiği "Denemesi Bedava" kampanyası için yine dikkat çekici bir reklam filmiyle ekranlarda…

Avea'yı denemek isteyenlere, ilk 3 ay boyunca bedava konuşma, mesajlaşma ve internete girme fırsatı sunulduğu "Denemesi Bedava" kampanyası, "Dolmuş" adlı reklam filmiyle, izleyiciyle buluşuyor.

Ata Demirer'in hayat verdiği 'Entelektüel Avealı' karakterinin maceraları bu kez de "Denemesi Bedava Kampanyası" reklam filminde, bir dolmuşta devam ediyor.

Entelektüel Avealı, seyahat ettiği dolmuşta para ödemeyi reddederek "Şoför Bey, Avea'yı denemesi 3 ay bedava! Avea hattında olan bu konsept, dolmuş hattında neden olmasın?" diyor.

Şoför bu uygulamanın sadece bir günlük olabileceğini düşünürken; tam 3 ay geçerli olduğunu öğrenince "O zaman ben müsait bir yerde ineyim, Avea'ya geçeyim" diyerek Avea'ya geçmeye karar veriyor.

Avea Denemesi Bedava Kampanyası'nın reklam filmi, 70 kişilik bir ekip tarafından, Etiler Baltalimanı İstinye yolunda ve Sarıyer Ekol İletişim Avea Bayii'nde çekildi.

AVEA 'DOLMUŞ' REKLAM FİLMİ – KÜNYE

Reklamveren: Avea; Gelincik Onan, Beren Akdeniz, Damla Demir, Güliz Şengör
Reklam Ajansı: TBWA"ISTANBUL
ECD: Emre Kaplan
Yaratıcı Ekip: Ali Şener, Emir Yüksel, Ali Erkmen
Marka Ekibi: Dilek Uçarlı, Ebru Eğilmez, Chris Direduryan, Sinem Tacir
CSO: Toygun Yılmazer


Stratejik Planlama
Ekibi: Tuğyan Çelik, Nisan Danışman, Emirhan Çelikbilek
Prodüksiyon Ekibi: Ceyda Kayaçetin Schulte, Gülşah Batıbeki, Ceren Özen
Prodüksiyon Şirketi: Kala Film
Yönetmen: Hakan Yonat
Post Prodüksiyon: Sinefekt
Müzik: Emre Irmak
Medya Ajansı: People Communications
Kullanılan Mecralar: TV, Dijital, Outdoor, Basın

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ata Demirer Avea Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500

Yorumlar (1)

ysn ky_akkaya06@hotmail.com:

aveaya geciyom be 14 senedir vadofon yedi bi ikram yok .. yarın dan sonra.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title