Haberler

Atiye'nin İlk Akustik Konserini Muzikicinefes.Com Sunuyor

Güncelleme:

Atiye, ilk akustik konserini, 7 Kasım Perşembe akşamı muzikicinefes.com ev sahipliğinde, Nublu Istanbul'da verecek.

Atiye'nin son albümü "Soygun Var"ın ilk İstanbul performansı da olan konserde sanatçı, "Soygun Var", "Ya Habibi" ve "Senin Modan Asla Geçmez" gibi sevilen kendi şarkılarının yanı sıra bu konser için oluşturulan özel bir repertuarı akustik olarak sergileyecek. Saat 21.00 itibariyle başlayacak konseri ile Atiye, müzik dünyasından sürpriz isimleri de sahnesine konuk edecek.

İlk albümünü 17 yaşında çıkaran ve R&B, hip-hop, rock, modern birçok tarzı bir araya getirdiği için müziğini "melez" olarak tanımlayan Atiye, ilk akustik konserini, Efes'in yasal müzik platformu muzikicinefes.com sponsorluğunda, Nublu Istanbul'da gerçekleştirecek. Atiye konserinde, yeni ve eski albümlerinden "Soygun Var", "Ya Habibi", "Senin Modan Asla Geçmez", "Don't Think" ve "Batum Türküsü" gibi sevilen şarkılarının yanı sıra ilk akustik performansı için oluşturulan özel bir repertuarı da seslendirecek. Atiye, ayrıca, ilk akustik sahnesinde sürpriz konuklar da ağırlayacak ve müzik dünyasından bu isimler ile birlikte özel performanslara imza atacak. Toplamda altı kişilik bir grupla sahne alacak olan Atiye bu konserle, altıncı stüdyo albümü olan "Soygun Var"ın da ilk İstanbul performansını sergileyecek. 7 Kasım Perşembe akşamı saat 21.00'de başlayacak Atiye Akustik konserinin biletleri, Biletix üzerinden ve sınırlı sayıda satışa sunuluyor. Bilet fiyatı ise 40 TL.

muzikicinefes.com'dan çift kişilik konser davetiyesi kazanma şansı

muzikicinefes.com'un resmi Facebook sayfasını daha yakından takip edenlere hediyesi olacak. Konser gününe kadar facebook.com/muzikicinefes üzerinden Atiye ile ilgili sorulacak sorulara en çok ve en hızlı doğru cevabı verenler arasından yapılacak çekilişle 5 kişi, çift kişilik konser davetiyesi kazanacak.

muzikicinefes.com konser ve konsere ait özel görüntüleri tüm Türkiye ile buluşturacak

Atiye'nin ilk akustik konseri, kıyafet ve sahne provasından konser görüntülerine kadar her detayıyla konserden sonraki günlerde muzikicinefes.com ve facebook.com/muzikicinefes adresinden tüm Türkiye'yle aynı anda buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Facebook Türkiye Efes Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title