Haberler

ASKON Batman Şubesi Aylık Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesi tarafından aylık değerlendirme toplantısı düzenlendi. Programda şehrin ekonomisi ile ilgili gelişmeler ele alındı. AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, derneğin çalışmalarını önemsediğini belirtti ve Batman'ın geleceğe taşınması için birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesi tarafından aylık değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Kristal Park'ta gerçekleştirilen programda sinevizyon gösterimi ve değerlendirme sunumu yapıldı, şehrin ekonomisi ile ilgili gelişmeler ele alındı.

Burada konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, derneğin yapmış olduğu çalışmaları önemli bulduğunu söyledi.

Hiçbir işin tek başına başarılamayacağına dikkati çeken Nasıroğlu, Batman'ı geleceğe taşımak için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

Nasıroğlu, "Sivil toplum örgütlerinden beklentimiz, ilin gelişmesi için çaba göstermeleri, proje üretmeleri, imkanları ölçüsünde istihdama destek olmaları. Bu hepimizin memleketimize olan borcumuz. Hepimiz kendi çapımızda bu kıymetli topraklara bir şeyler kazandırmak istiyoruz. Çünkü buraya gönül borcumuz ve sevdamız var." dedi.

Bölgede geçmiş ile bugün kıyaslandığında arada dağlar kadar fark olduğunu dile getiren Nasıroğlu, olumlu bir gidişat olduğunu gördüklerini belirtti.

Nasıroğlu, "Bunu daha yukarıya taşımak ve geçmişte yaşanan travmaları tekrar yaşamamak adına çok çalışmamız lazım. Sizler iş dünyası olarak bu noktada önemli bir misyon üstleniyorsunuz. Hedeflerinizi ve hayallerinizi daha da büyük tutarsanız bu kent bölgenin mega kenti olur. Batman Türkiye'nin parlayan yıldızı bir büyükşehir olur." diye konuştu.

ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu da derneklerinin kurulduğu tarihten itibaren 10 binin üzerinde kişiye iş imkanı sağladığını ve en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyledi.

Batman ekonomisine katkıda bulunduklarını ifade eden Nasıroğlu, kamu yararına çalıştıklarını ve teknolojik ürünlerle ülke ekonomisine ve insanlığın müreffeh bir seviyeye ulaşmasına katkı sağladıklarını dile getirdi.

Nasıroğlu, ticarette ahlak ilkeleri gözeterek bu azim ve kararlılıkla çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ferhat Nasıroğlu Milletvekili AK Parti Batman Sivil Toplum Politika Ekonomi Güncel Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title