Haberler

Fatih Bulut, fenomen olan Çok Sevdim Yalan Oldu şarkısı için Hüseyin Akan'la anlaşma sağladı

Güncelleme:

Sosyal medyada 'Çok sevdim yalan oldu' isimli şarkısıyla binlerce kişi tarafından izlenerek ünlenen Fatih Bulut, şarkının yüzde 65'inin ait olduğu ortaya çıkan Aşık Hüseyin Akan'ı ziyaret etti ve ikili arasında anlaşma sağlandı. Adının hırsıza çıktığını söyleyen Bulut, duruma isyan etti.

'Çok sevdim yalan oldu' şarkısıyla ünlenen Fatih Bulut, şarkının yüzde 65'inin ait olduğu Aşık Hüseyin Akan'ın yanına gitti. Adının hırsıza çıktığını söyleyen Bulut, "Hüseyin ağabeyi evinde ziyaret ettik. Olay tatlıya bağlandı" dedi. Aşık Hüseyin Akan ise Fatih Bulut'a açtığı davayı geri çektiğini söyledi.

"ADIM HIRSIZA ÇIKTI"

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Aşık Hüseyin Akan'ı evinde ziyaret edip, bir süre sohbet eden Fatih Bulut, ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. Bulut, "Gelişmeler karşısında adım hırsıza çıktı. Hüseyin ağabeyin yanındayız, ortada yanlış anlaşılma var. Hüseyin ağabey her şeyi anlatacak" derken, Aşık Hüseyin Akan ise "Ben sana hırsız demedim" dedi.

DAVAYI GERİ ÇEKTİ

Aşık Hüseyin Akan, "Ben de yanlış anladım. Ben yeğenimi dinledim, kendinde suç olmadığını anladım. Davamı geri çekiyorum, Allah yolunu açık etsin" diye konuştu.

NOTER ONAYLI ANLAŞMA YAPTILAR

İnsanların kendisini suçlu gibi görmesinden çok rahatsız olduğunu kaydeden Fatih Bulut, şunları söyledi:
"Kimse kimsenin duygusunu almaz, yerde para bulsam şöyle kaldırır, 'Bu kimin?' derim. Bu olayda adım 'hırsız'a çıktı. Sen yüreği güzel adamsın, sen demedin ama herkes öyle dedi. Eser yarı yarıya bizlere ait ama eser Hüseyin ağabeyin. Eserin gerçek sahibi olduğunu bilsem gelmez miydim yanına, hep birlikte yaptık. Parçanın bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmedim. Televizyona giderken Kayseri diye çıktım ama ortaya Tarsus da çıktı. Ama bir baktım ki dünya izliyor. Allah razı olsun." Fatih Bulut ve Aşık Hüseyin Akan, Tarsus'taki notere giderek eser üzerinde noter onaylı anlaşma yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aşık Hüseyin Fatih Bulut Mersin Tarsus Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

Öldürülen motokuryenin babası emekli albay çıktı: 25 bin asker geçti elimden ama çocuğumu koruyamadım

500

Yorumlar (47)

qorjux:

Şu piyasada Ajdar ın hakkı yenmiştir arkadaş

37
0
yanıtYanıtla
Ajda:

Ajdarim bi numaradir

yanıt1
yanıt0
huri:

önce sorduklarında parça kimin diye benim dedin neden şimdi geri vites yapıyorsun ki en başta dicektin onu

35
2
yanıtYanıtla
elliseliz:

hırsızsın zaten krosun bide.

18
19
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

ELLİSEKİZ En azından senin gibi oğlan değil çakmada olsa erkek

yanıt13
yanıt4
onur:

adam keşin önde gideni bi tarafı ayrı başı ayrı oynuyor şarkı desen 5 para etmez ses desen yok millet neresini sevdi anlamadım çok değişik bir milletiz

30
3
yanıtYanıtla
kaan:

artık milletimiz ne yazıkki normal olanı değil anormal olanı seviyor. . anlamakta güçlük çekiyoruz. .

yanıt9
yanıt0
Monshau:

Enes baturların reynmen gibi adamların meşhur olduğu yerde bu adamcağız çıkmış piyasaya çokmu..

20
0
yanıtYanıtla
dodo:

kaç paraya anlaştınız??

14
0
yanıtYanıtla
Kovboy:

bunun kafası montaj gibi duruyor, kütükten biraz yontulmuş hareketleri var

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title