Haberler

Asi'nin Kahyası, Tarsim Tanıtım Filminde Tanitim Filminde

Asi Dizisi'nin Kahyası Necmettin Çobanoğlu, Tarsim'in Yeni Tanıtım Filmlerinin Çekimi için Kamera Karşısına Geçerek, Çiftçileri Ürünlerini ve Hayvanlarını Sigortalatmaya Davet Etti.

İki sezon boyunca büyük ilgiyle izlenen Asi dizisinin Kahya’sı Necmettin Çobanoğlu, Tarım Sigortaları Havuzu TARSİM için çekilen tanıtım filmleri ile ilgili olarak önceki gün kamera karşısına geçti. Süt sığırlarının ve meyve ağaçlarının sigortalatılması konusunu içeren filmlerin çekimleri Yalova’da bir çiftlikte gerçekleştirildi.

“Hayvan Hayat Sigortası”yla ilgili olan ilk filmde hayvanlarını yangına karşı korumaya çalışan bir çiftçiyi canlandıran Çobanoğlu,“Bitkisel Ürün Hayat Sigortası”yla ilgili olan diğer filmde ise; fırtınanın gelmesiyle verimli meyve bahçeleri için endişelenip, paniğe kapılan bir çiftçi rolünde.

“Asi dizisinde bir kahyayı canlandırdım, bunu da zevkle yaptım çünkü ben de aynı böyle bir çiftlikte büyüdüm. Çiftçilerin tarlalarını ve hayvanlarını dolu, fırtına, yangın gibi felaketlere karşı sigortalatmasının önemini anlatan bu reklamlarda da oynamayı seve seve kabul ettim ” diyen Çobanoğlu, Asi dizisi için: “Dizilerdeki çiftlik temasını yeniden gündeme getiren çok kaliteli bir iş oldu. Asi’den gelen ilhamla yeni sezonda da Hanım’ın Çiftliği başta olmak üzere birçok çiftlik dizisi göreceğiz ekranlarda” diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title