Haberler

Artvinliler Çıkarma Yaptı

Güncelleme:

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Artvin İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni makamında kabul etti.

Ziyarete Dernek Başkan Yardımcısı Münevver Yılmaz, Üyeler; Selma Uygun, Murat Uygun, Mehmet Yılmaz, Kadem Gençtürk ve Nuray Saraç katıldı. Heyet, Ünaldı'ya çiçek takdim ettiler.

KARTEPE'DE İLK

Kaymakam Ünaldı'yı, Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenecek olan etkinliğe davet etmek için ziyaret ettiklerini belirten Münevver Yılmaz," Etkinliğimiz 9 Mart Cumartesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde saat 19.00'da başlayacak. Kartepe'de ilk defa bu nedenle bir etkinlik oluyor. Sayın Kaymakamımızı da davet etmek için ziyaret ettik. Bu etkinliğe bütün Kartepelileri bekliyoruz. Sadece Artvinliler değil, bütün Kartepeliler davetlidir. " dedi.

KARTEPE, KÜLTÜR MOZAİĞİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ünaldı," Kartepe, bir kültür mozaiği. Ülkemizin birçok yerinden vatandaşlarımız burada ikamet etmekte. Bu da, kültürlerin harmanlaşmasını sağlamaktadır. Bu tür etkinliklerin; aramızdaki birliği, dayanışmayı, sevgi ve saygıyı daha çok arttıracağı inancındayım. Bu etkinliklerin devamını diliyorum. Çiçekler için de teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Münevver Yılmaz Mustafa Ünaldı Kartepe Artvin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title