Haberler

Karısına "Gülüm" Diyen Arkadaşının Boğazını Kesti! Katile Müebbet Hapis Verildi

Güncelleme:

Niğde'de tartıştığı arkadaşını bıçakla boğazını keserek öldürdüğü için yargılanan sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cani adam, "Eşime 'Şunu doldurur musun gülüm' dedi. Maktulun eşime sarkıntılık ettiğini gözümle gördüm. Öldürme kastım yoktu." dedi.

Niğde'de tartıştığı arkadaşını bıçakla boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Mehmet Emre Korkmaz, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cani adam, "Eşime 'Şunu doldurur musun gülüm' dedi. Maktulun eşime sarkıntılık ettiğini gözümle gördüm. Öldürme kastım yoktu." dedi.

KARIMA "ŞUNU DOLDURUR MUSUN GÜLÜM" DEDİ

Niğde 1. Ağır ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına tutuklu sanık Mehmet Emre Korkmaz ile taraf avukatları katıldı. Mahkemede savunma yapan Korkmaz, "Evde birlikte içmeye başladık. Esrar da içtik. Eşime 'Şunu doldurur musun gülüm' dedi. Maktulun eşime sarkıntılık ettiğini gözümle gördüm. Öldürme kastım yoktu. Kendisi beni ölümle tehdit etti. Polise teslim oldum" şeklinde savunma yaptı.

MÜEBBET HAPİS VERİLDİ

Mahkeme, "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, taşıdığı bıçaktan dolayı da 9 ay ve bin lira para cezası vererek, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

NE OLDU?

Mehmet Emre Korkmaz, 10 Aralık 2017'de Burhan Mahallesi Emin Alpkaya Caddesi'ndeki müstakil evde, çıkan tartışma sonucu Ahmet Arı'yı boğazını keserek öldürmüş ve olaydan sonra tutuklanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Niğde 3. Sayfa Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500

Yorumlar (114)

Zişan:

Sen adam olsan eve sarhoş erkek getirmezsin eşini böylemi koruyorsun içip içip göz diker tabi suç senin

221
1
yanıtYanıtla
GENÇLİĞE YAZIK:

BAŞKALARINA EŞİNİN ELİYLE İÇKİ İKRAM EDERSEN OLACAĞI BU ZİHNİYET, SAPKINLIK VE KÖTÜLÜKLERİN ANASI İÇKİ BİR ARADA OLUNCA OLACAĞI BU. SU TESTİSİ SU YOLUNDA . . .

187
0
yanıtYanıtla
ali abi:

evinde arkadasınla icki vs icersen olacagı budur

133
2
yanıtYanıtla
şener:

keşke kadınlı kızlı oturmasaydın en baştan

129
4
yanıtYanıtla
Cem:

Olay kadınlı kızlı oturmakta değil yeğen içki/esrar masasına eşini alet etmekte

yanıt6
yanıt1
ttk:

su testisi su yolunda. Elin adamını evine getirip uyuşturucu alkol alıp karına da servis yaptır. . . nasıl bir yaratıksın anlamış değilim.

101
0
yanıtYanıtla
BİRİ:

Kardeş sen ben bunları anlayamayız. Buşuna uğraşma. Çünkü bunları anlamak için bunlar gibi gavat olmak gerekir. Elin adamini getir evine, karina da servis yaptir sarhoş et sonra da kalk yok bilmem ne demiş.

yanıt4
yanıt0
Adınızı Yazın:

SENİN EVİNDE ARKADAŞININ NE İŞİ VAR

81
3
yanıtYanıtla
KULAHIMA ANLAT:

OLDU CANIM KARININ OLDUGU EVE ELIN HERIFINI AL HEM KAFALARI BULUN BIDE ESRAR OHH HERIFTE KAFA MI KALIR TABI SARKAR DABASKA SEY DE YAPAR SUC SENIN

62
2
yanıtYanıtla
Hak58:

Sen karına gülüm dedirtmek için adamı eve çağır esrar eroin çektir birlikte iç sonra namus abidesi kesil adamı öldür,şimdi namuslu adam oldun öylemi

58
0
yanıtYanıtla
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title