Haberler

Arka Bahçe Filmi

Arka Bahçe filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri.Arka Bahçe filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

İki kez Oscar’a aday gösterilen Ralph Fiennes ve bu filmle En İyi Yardımcı Kadın Oscar’ını kazanan Rachel Weisz, bir romantik - gerilim filmi olan The Constant Gardener – Arka Bahçe’nin başrollerini paylaşıyor. Jeffrey Caine’in aynı isimli romandan uyarladığı film, Berlin, Londra, Nayrobi ve Kenya’nın çok sayıda bölgesinde çekildi. The Constant Gardener – Arka Bahçe’nin arkasındaki uluslararası yapım ekibinin bünyesinde, yapımcı Simon Channing Williams (Secrets and Lies - Sırlar ve Yalanlar’la Oscar’a aday gösterildi), görüntü yönetmeni César Charlone (Fernando Meirelles’in City of God – Tanrı Kent filmindeki çalışmasıyla Oscar’a aday gösterildi), kurgucu Claire Simpson (Platon - Müfreze ile Oscar ödülü kazandı), yapım tasarımcısı Mark Tildesley (28 Days Later – 28 Gün Sonra) ve kostüm tasarımcısı Odile Dicks Mireaux (Dirty Pretty Things - Kirli Tatlı Şeyler) yer alıyor.

Kuzey Kenya’nın sapa bir bölgesinde, kararlı, zeki ve tutkulu Tessa Quayle (Rachel Weisz) canice öldürülmüş olarak bulunur. Tessa’nın yol arkadaşı olan yerli doktor olay yerinden kaçmıştır ve tüm kanıtlar bunun bir aşk cinayeti olduğunu göstermektedir. Sandy Woodrow (Danny Huston), Sör Bernard Pellegrin (Bill Nighy) ve İngiliz Yüksek Komiserliğinin diğer üyeleri, Tessa’nın eşi olan meslektaşları Justin Quayle’dan, bu olayın takibini kendilerine bırakmalarını ister.

Yönetmen: Fernando Meirelles

Senaryo: Jeffrey Caine, John Le Carré, Keith Pearson

Oyuncular: Danny Huston, Hubert Koundé, Hubert Koundé, Rachel Weisz, Ralph Fiennes

Filmin Türü: Drama, Gerilim,

Orijinal Adı: Constant Gardener

Yapımcı Firma: Potboiler Productions

Yapım Yılı: 2006

Yapım Ülkesi: Almanya / İngiltere

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 129 dk.

Resmi Sitesi: http://www.theconstantgardener.com/

Dağıtıcı Firma: Warner Bros

Vizyon Tarihi: 02.06.2006

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title