Haberler

Arife Günü Boğularak Hayatını Kaybetti

Tekirdağ'ın Kumbağ beldesinde serinlemek için denize giren 34 yaşındaki inşaat işçisi Önder Demir, boğularak hayatını kaybetti.

Tekirdağ'ın Kumbağ beldesinde serinlemek için denize giren 34 yaşındaki inşaat işçisi Önder Demir, boğularak hayatını kaybetti. Yüzme bilmediği öğrenilen Demir'i kurtarmak isteyen bir kişi de boğulma tehlikesi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Tekirdağ Kültür Merkezi inşaatında çalışan 34 yaşındaki Önder Demir, iş yerinden 4 günlük bayram izni aldı. Demir, iznini geçirmek için Kumbağ beldesine gitti. Burada serinlemek için denize giren Demir, yüzme bilmediği için dalgaların etkisi ile sürüklenmeye başladı.

Demir'i kurtarmak isteyen Recep Acar isimli vatandaş da boğulma tehlikesi geçirdi. Denizden çevredekiler tarafından çıkarılan 2 kişiye ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. İnşaat işçisi Demir'in hayatını kaybettiği belirlenirken, boğulma tehlikesi geçiren Acar ise ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

CESEDE ALDIRIŞ ETMEDEN DENİZE GİRDİLER

Olay yerini şeritle çeviren jandarma ekipleri, cesedin üzerine şemsiye koydu. Vatandaşların Demir'in cesedine aldırış etmeden denize girmeye devam ettiği görüldü. Bir kadın ise cesedin hemen yanı başında küçük çocuğu ile yüzmeye devam etti.

Öte yandan arkadaşlarının ölüm haberini alan inşaat işçileri sahile geldi. Demir'in cesedinin üzerindeki örtüyü kaldırarak cesedi teşhis eden inşaat işçisi arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Bekar olan Demir'in cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Önder Demir Recep Acar Tekirdağ Kumbağ Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title