Haberler

Arazi Cinayeti Şüphelisi Adliyede

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde restoran sahibi olan ve Türkiye Değişim Hareketi ilçe başkanlığını yapan Serdar Karaca'yı, arsa anlaşmazlığı nedeniyle sokak ortasında pompalı tüfekle vurularak öldürülen Efe Can ile kendisini getiren taksici, işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.2007 yılında kredi çekebilmek için babasından 2 milyon liralık araziyi devraldıktan sonra iade etmediği için Karaca'yı vurduğunu söyleyen sanık Can, "Öldürme amacım yoktu, yaraladıktan sonra kimseyi bir daha dolandırnmasın diye yüzünü de bıçakla kestim" dedi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde restoran sahibi olan ve Türkiye Değişim Hareketi ilçe başkanlığını yapan Serdar Karaca'yı, arsa anlaşmazlığı nedeniyle sokak ortasında pompalı tüfekle vurularak öldürülen Efe Can ile kendisini getiren taksici, işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi. 2007 yılında kredi çekebilmek için babasından 2 milyon liralık araziyi devraldıktan sonra iade etmediği için Karaca'yı vurduğunu söyleyen sanık Can, "Öldürme amacım yoktu, yaraladıktan sonra kimseyi bir daha dolandırnmasın diye yüzünü de bıçakla kestim" dedi.

Dün saat 14.00 sıralarında Bostanlı 1787/1 sokak 39 numarada meydana gelen olayda, Karafaki restoranın sahibi olan ve bir dönem de Mustafa Sarıgül'ün başkanlığını yaptığı Türkiye Değişim Hareketi ilçe başkanlığını yürüten işadamı Serdar Karaca, arazi anlaşmazlığı yaşadığı Erdem Can'la adliyede görülen davanın ardından işyerine geldi. Bu sırada yanına gelen Erdem Can'ın oğlu Efe Can, tartışmaya başladığı Serdar Karaca'yı arkasından pompalı tüfekle kovaladıktan sonra bacağından vurdu.

ORADAN GEÇEN POLİS YAKALADI

Kanlar içerisinde yere yığılan Karaca'ya bir kez daha ateş ettikten sonra boğazını ve yüzünü kesmek isteyen Can, olay yerinden geçen görev iznindeki polis memuru tarafından yakalandı. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Serdar Karaca kaldırıldığı Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirodi. Seken saçmaların bacağına isabet etmesiyle yaralanan Bostanlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Feyyaz Sungur'un tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.

ARAZİMİZİ GERİ VERMEDİ

Gözaltına alındıktan sonra Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen E.C. suçunu itiraf ederek şöyle dedi:

"Babam, Serdar Karaca'nın sahibi olduğu eve karşılık kredi çekti. 2007 yılında ise bu kez Karaca, kredi çekmek için bize ait 2 milyon TL değerindeki araziyi geri devretmek karşılığında tapusunu üzerine yaptırdı. Ancak bir süre sonra Serdar Karaca araziyi geri vermedi ve mahkemelik olduk. Hakkımız olanı vermediği için de olayı gerçekleştirdim. Ancak öldürme niyetim yoktu. Bacaklarından vurduktan sonra da kimseyi bir daha dolandırmasın diye yüzünü bıçakla kestim."

Urla'da su ve tüp bayiliği yapan Efe Can ile kendisini Urla'dan getiren taksi sürücüsü Mutfa Balıkcıoğlu, işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Bakmadan Geçme

Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor?
Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title