Haberler

Araç Şoförü, Yolunu Kesen Teröristlerden Kalp Krizi Numarası Yaparak Kurtuldu

Güncelleme:

İzmir Bayındır'da yol kesen teröristler bir aracı gasp ederek olay yerinden uzaklaştı. Aracın şoförü ise kalp krizi numarası yaparak canını kurtarmayı başardı.

23 Haziran akşamı teröristlerin roketli saldırısına hedef olan İzmir Bayındır'da bu kez teröristler yol kesip araç kaçırdı. 2 PKK'lının kaçırdığı öne sürülen aracın sürücüsü evli ve 3 çocuk sahibi Erdal Kahyaoğlu (46), teröristlerin elinden "kalp krizi geçiriyorum" diye numara yaparak kurtuldu.

İLÇEDEN 8 KM UZAKLIKTA YOLUNU KESTİLER

İddiaya göre, 45 KY 701 plakalı özel otomobili ile iftardan sonra ikamet ettiği kırsaldaki Hisarlık Mahallesi'ne doğru yola çıkan Kahyaoğlu'nun, ilçeden yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta Dereköy-Hisarlık arasında yolu kesildi. Otostopçu gibi davranan teröristler araca bindikten hemen sonra gizledikleri silahlarına sarıldı. Ön koltuktaki terörist bıçak, arka koltuktaki ise yanında taşıdığı çuvalın içinden uzun namlulu silahı çıkararak şoföre doğrulttu.

KALP KRİZİ GEÇİRİYORMUŞ NUMARASI

Kaçırılacağını anlayan Kahyaoğlu ise ilginç bir taktik geliştirdi. Önce, biraz arkada başka bir araçla gelen arkadaşlarının gelmesini bekleyen Kahyaoğlu arkadaşlarının geç kalması üzerine kalp krizi geçiriyormuş gibi numara yaptı.

TERÖRİSTLER KARANLIKTA KAYBOLDU

Otomobilin kapısını açarak, kendini aşağıya atan Kahyaoğlu'nun o anda kalp krizi geçirdiğini zanneden teröristler, Kahyaoğlu'nun cep telefonunu, kredi kartlarını ve 500-600 lira kadar parasını aldıktan sonra aracı gasp ederek karanlıkta kayboldu. Yaşadıklarına inanamayan Kahyaoğlu ise "Onları otostopçu zannettim. Aracıma bindiklerinde anladım ama iş işten geçmişti. Arkadan başka bir araçla gelen arkadaşlarım yetişsin diye onların tarif ettiği yoldan gitmek istemedim ve elimden geldiğince oyalandım. Son çare olarak canımı kurtarmak için numara yaptım" dedi.

ARAÇ TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Gasp edilen araç olaydan yaklaşık 2 saat sonra lastiği patlayınca Kemalpaşa ilçesine yakın Yiğitler kırsalında terk edilmiş şeklide bulundu. Jandarmaya başvuran Kahyaoğlu ise yolunu kesen 2 teröristten birini teşhis etti. Roketli saldırı ile ilgisi olabileceği bildirilen teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü bildirildi. Olay Bayındır'da büyük yankı uyandırdı. Kahyaoğlu'na destek olan vatandaşlar, "Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hisarlık Dereköy İzmir PKK Yerel Güncel Haberler

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Bakmadan Geçme

16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
Saldırıya uğrayan Fico'nun durumu ciddiyetini koruyor! Ameliyatta 3 saat geride kaldı

Saldırıya uğrayan Fico'nun durumu ciddiyetini koruyor! Ameliyatta 3 saat geride kaldı

500

Yorumlar (83)

REALITE:

KÜRT DIYE BIR MILLET YOKTUR::::: HEPSI ERMENIDIRRR

28
21
yanıtYanıtla
van:

klavye başında erkek oluyorsunuz görüncede numaradan kalp krizi geçiriyorsunuz yaw çok korkaksınız. . .

32
12
yanıtYanıtla
SIUX İNDIAN:

Kürdün Gücünü göreceksiniz.

10
21
yanıtYanıtla
orhan dan sorular:

Seninkiler de yıllardır Türk''ünkini görüyorlar, ama bir türlü tatmin olamıyorlar, devamlı istiyorlar. Bu arada bir kürt olarak senin Siux kızılderililerinin içinde ne işin var? Amerikan emperyalizminin casusu musun yoksa.

yanıt0
yanıt0
abdulcabbar:

orda çalışan inşaat işçileri, dir gidin araştırın mit uyuma paramızı helal etmiyoruz

25
5
yanıtYanıtla
cuma yurt:

türk kürt kardeştir ayrım yapan kalleştir.

19
10
yanıtYanıtla
çeşmeci:

Hadi len ne kardeşi, bin yıldır şu Ülkeye bir çivi çaktığınız mı var, hep devlet bize vermir, hep isyan. , .

yanıt26
yanıt7
kardeş ama:

kardeş diyelim ama neden bu pkk ? kürt moruk aranızda temizlesenize su virüsleri madem böle kardeşlikmi olur

yanıt6
yanıt0
alman:

simdiye kadar oldugu gibi kardeslikse olmaz olsun türkler kral kürtler köle o zamanlar cok geride kaldi birde bunu anlicacak kapasiteniz olsa belki insanca beraber yasardiniz ancak umudum cok az cuma

yanıt4
yanıt0
Alevi:

Turkleri mogolistana ata yurduna yollama zmni gldi

15
13
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title