Haberler

Antalya'nın yüksek kesimlerine kar yağdı (2)

Güncelleme:

KONYAALTI'NDA KAR SEFERBERLİĞİKonyaaltı ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, gece boyunca etkisini artırdı.

KONYAALTI'NDA KAR SEFERBERLİĞİ

Konyaaltı ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, gece boyunca etkisini artırdı. Özellikle Saklıkent, Geyikbayırı, Çağlarca ve Feslikan'da gecenin ilerleyen saatlerinde yollar, kar nedeniyle kapanma noktasına geldi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in talimatıyla ekipler yolların açık kalması için büyük çaba sarf etti. Kar kürüme araçları, dozerler, kepçeler yolları açık tutmak için sabaha kadar aralıksız çalıştı. Başkan Semih Esen de çalışmaları yerinde incelemek amacıyla Geyikbayırı'na çıktı. Ekiplerle görüşen Başkan Esen, yolda kalan bir otomobil sürücüsüne yardım etti. Başkan Esen ve çevredeki vatandaşlar, otomobili iterek sürücüsünün yoluna devam etmesini sağladı.

ÜÇ KİŞİLİK AİLE KEPÇEYLE EVLERİNE ULAŞTIRILDI

Belediye ekipleri, araçları arızalanan vatandaşları da iş makineleriyle evlerine ulaştırdı. Üç kişilik bir aile araçlarıyla yolda kalınca belediyeye ait kepçeyle Saklıkent'teki evlerine götürüldü. Yolda kalan araçlar da yine ekiplerin desteğiyle güvenli şekilde yolculuk yapmaları sağlandı.

HAYVANLARI İÇİN ENDİŞELENİP YOLA ÇIKINCA MAHSUR KALDI

Öte yandan Doyran Mahallesi'nde oturan Recep Kaya, Saklıkent'te bulunan 200 küçükbaş, 6 büyükbaş hayvanı için endişelenince aracıyla yola çıktı. Yoğun kar nedeniyle yolda kalan Kaya, Konyaaltı Belediyesi'nden destek istedi. Belediye ekipleri, kepçeyle aldıkları Kaya'yı, hayvanlarının bulunduğu Seklik bölgesine ulaştırdı. Hayvanlarında sorun olmadığını gören Kaya, belediye personeline sarılarak, "Sağ olsun Konyaaltı Belediyesi ekipleri beni buraya ulaştırdı. Başkanımız Semih Esen'e ve belediye personelinden Allah razı olsun" dedi.

3 SAAT MAHSUR KALDI

Ailesi ile karı izlemek için Feslikan Yaylası'na gitmek isteyen bir vatandaş ise aracıyla yolda kaldı. Kendi çabasıyla kardan kurtulmak isteyen sürücünün aracı yoldan çıkarak tamamıyla kara battı. İhbarla bölgeye gelen ekipler 3 saat süren çalışmanın ardından iş makinesinin desteğiyle aracı saplandığı yerden kurtardı.

EKİPLERİN MESAİSİ BİTMEDİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya'da nadir görülen kar yağışının görsel güzelliğinin yanı sıra bazen de sorunlara yol açabildiğini söyledi. Konyaaltı'nın yüksek kesimlerinde dün akşam saatlerinden itibaren kar yağışının etkili olduğunu açıklayan Başkan Esen, gece boyunca kar yağışının etkisini artırarak devam ettiğini aktardı. Vatandaşların karlı yollarda sıkıntı yaşamaması için teyakkuz haline geçtiklerini dile getiren Başkan Esen, kendisinin de Geyikbayırı'nda çalışmaları incelediğini belirterek, "Ekiplerimiz, akşam saatlerinde başladıkları çalışmaları sabaha kadar sürdürdü. Yolları açık tutan ekiplerimiz, araçları yolda kalan vatandaşlarımızı da istedikleri yerlere iş makineleriyle ulaştırdı" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Semih Esen Konyaaltı Antalya Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title