Haberler

Antalya Manavgat Barış Suyu Festivali Renkli Başladı

Manavgat Barış Suyu Festivali renkli başladıANTALYA'da düzenlenen Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat Turizm ve Gençlik Festivali, sergiler, çocuk etkinlikleri, kortej ve Manavgat Irmağı'ndaki su gösterileriyle başladı.

Manavgat Barış Suyu Festivali renkli başladı

ANTALYA'da düzenlenen Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat Turizm ve Gençlik Festivali, sergiler, çocuk etkinlikleri, kortej ve Manavgat Irmağı'ndaki su gösterileriyle başladı. Gece ise Yüksek Sadakat ve Funda Arar sahneye çıktı.

Manavgat'ta ekonomik canlılığı artırmak, esnafa katkıda bulunmak ve ilçenin bilinirliğine katkı sağlamak amacıyla bu yıl 21'incisi düzenlenen Manavgat Barış Suyu Kültür Sanat Turizm ve Gençlik Festivali çeşitli etkinliklerle başladı. Festivalin ilk gününde Atatürk Kültür Merkezi'nde hobi kursları sergisi, resim sergisi ve atölye çalışmaları, el emeği sergileri, Tevfik Köymen'in 'Dünden Bugüne Fotoğraflarla Manavgat' sergisinin açılışı yapıldı.

IRMAKTA SU GÖSTERİSİ

Manavgat Irmağı'nda düzenlenen su gösterileri Manavgatlıları ve tatilcileri ırmak kenarına çekti. Su gösterileri kapsamında Manavgat Su Sporları Derneği'nin sürat motorları ve jet skilerle geçişinin ardından Türkiye, Asya, Afrika, Avrupa ve Balkan şampiyonluklarının yanı sıra dünya beşinciliğini de elinde bulunduran Ali Komşusu'nun su jeti/flyboard ile yaptığı gösteri alkış aldı. Ali Komşusu, finalde sudan yaklaşık 20 metre yükselerek izleyicileri Türk bayrağı ile selamladı. Gösterileri izleyenler cep telefonları ve kameralarıyla görüntülemeye çalıştı.

Su gösterisinin ardından ilçede bulunan çeşitli otellerdeki animasyon grupları, Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve davetlilerin katıldığı kortej düzenlendi. Festival etkinlikleri kapsamında akşam düzenlenen konserde ise önce Yüksek Sadakat grubu ardından Funda Arar sahneye çıktı.

"KIYAFETLER MERAK EDİLİYOR"

Konser öncesinde kuliste gazetecilerin sorularını yanıtlayan Funda Arar, Manavgat'ta Fransız tarzı bir kıyafetle sahneye çıkacağını aktarırken, "Öyle akşamları süsleniyoruz, püsleniyoruz artık. Olacak o kadar. Çünkü gelen dinleyicimiz, şarkıları dinlemeye geliyor, bizle beraber şarkılarımız söylüyor, eğleniyoruz, coşuyoruz ama sahneye çıkacak özellikle de kadınsa o solisti merak ediyorlar ne giymiş, ne takmış" dedi.

HARBİYE AÇIK HAVA İÇİN SÜPRİZLER VAR

Konserler nedeniyle her gün başka bir şehirde olduğunu aktaran Funda Arar, "Dün İstanbul, bugün Manavgat, yarın da Kıbrıs'ta konserimiz var. Böyle 3 gün üst üste konserimiz var. Sonrasında 1 hafta tatil yapmayı düşünüyorum" diye konuştu. Kısa tatilde çok sevdiği Fethiye'ye gideceğini belirten Arar, ardından konser maratonuna devam edeceğini söyledi. Ağustos ayında Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda konseri olduğunu belirten Arar, "Güzel bir repertuar, güzel sürprizler hazırlıyoruz. Güzel bir sahne ve güzel kostümler. Bütün gelen müzik dostlarıyla beraber 16 Ağustos'ta gönül gönüle şarkılarımızı söyleyeceğiz. Harbiye farklı bir heyecan ve keyifli. Ayrıca ekim, kasım gibi de Avrupa turnemiz başlayacak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksek Sadakat Funda Arar Manavgat Harbiye Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title