Haberler

Antalya Görüntüleriyle Yürek Sızlatan Yaşlı Adam Öldü

Görüntüleriyle yürek sızlatan yaşlı adam öldüAntalya'da özel bir huzurevinde cilt kanseri nedeniyle yüzünde oluşan yaralarla gündeme gelen 90 yaşındaki Ahmet Solak, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Görüntüleriyle yürek sızlatan yaşlı adam öldü

Antalya'da özel bir huzurevinde cilt kanseri nedeniyle yüzünde oluşan yaralarla gündeme gelen 90 yaşındaki Ahmet Solak, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Antalya'da özel bir huzurevinde cep telefonuyla çekilen görüntülerin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Antalya Valiliği'nin talimatı doğrultusunda görevlendirilen doktor heyeti, yüzü yara içinde olan Ahmet Solak'ı hastanede muayene etti. Huzurevi sakini Solak'ın sağlık durumunu incelemek üzere Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden (SBÜ AEAH) bir başhekim yardımcısı, 1 dahiliye uzmanı, 1 dermatoloji uzmanından oluşan sağlık heyeti görevlendirildi. Heyet, muayenesini 5 Ekim Çarşamba günü huzurevinde gerçekleştirdikten sonra sağlık kontrollerinin daha detaylı tetkiki için Ahmet Solak'ı 6 Ekim Perşembe günü SBÜ AEAH'ne getirdi. Burada yapılan muayenede hastanın sağ facial-temporal ve paryetal alanı kaplayan ileri evre cilt kanseri olduğu, sağ gözünde mix enfeksiyonu olduğu tespit edildi. Ayrıca Ahmet Solak'ın göz hastalıkları uzmanı tarafından yapılan muayenesinde yüz felci tanısı konuldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından huzureviyle ilgili başlatılan ve iki müfettişin görevlendirildiği soruşturma halen devam ederken, Ahmet Solak bugün sabaha karşı hayatını kaybetti. Huzurevinden Antalya Büyükşehir Mezarlığına getirilen Ahmat Solak'ın cenazesi, buradaki gasil işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Ahmet Solak'ın yakınları, bakanlık soruşturması sonucuna göre hareket edeceklerini ifade etti. 90 yaşında hayatını kaybeden Ahmet Solak, yarın toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Valiliği Ahmet Solak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title