Haberler

ANTALYA Çocuk çiftçilere en güzel bayram hediyesi

Güncelleme:

Çocuk çiftçilere en güzel bayram hediyesiAntalya'da çiftçilikle geçimini sağlayan ailelerine tarla işlerinde yardım eden çocuklar, Kurban Bayramı dolayısıyla Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlikte hayatlarında ilk defa havuzda yüzmenin keyfini yaşadı.

Çocuk çiftçilere en güzel bayram hediyesi

Antalya'da çiftçilikle geçimini sağlayan ailelerine tarla işlerinde yardım eden çocuklar, Kurban Bayramı dolayısıyla Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlikte hayatlarında ilk defa havuzda yüzmenin keyfini yaşadı.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından köylerde yaşayan ve çiftçilik yapan aileler ile mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına moral vermek amacıyla Kurban Bayramı öncesinde etkinlik düzenlendi. Korkuteli'nin Datköy, Kızılcadağ ve Karadin köylerinde tarlada çalışarak ailelerine yardımcı olan 15 çocuk hayatlarında ilk kez Antalya'ya geldi. Kepez ilçesindeki Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı'na getirilen çocuklar, günün erken saatlerinden itibaren çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

'İLK DEFA HAVUZA GELDİM'

Havuza giren tarım işçisi çocuklar hayatlarında ilk kez havuzda kulaç atma deneyimi yaşadı. Yüzme bilmeyenlere kamptaki öğreticilerin eğitim verdiği çocuklar, havuzda eğlenerek unutamayacakları bir gün geçirdi. Etkinliğe katılan 13 yaşındaki Ramazan Yıldırım tarlada, bahçede çalışarak ailesine yardımcı olduğunu söyledi. Her gün tarlaya gidip, domates ekimi ilaçlaması yaptığını, kavun topladığını anlatan Ramazan Yıldırım, Tarlada aileme yardımcı oluyorum. Tarlada çapa, ot temizleme, fasulye, domates ilaçlıyorum, kavun toplama gibi işler yapıyorum. Bugün ilk defa havuza geldim. Çok mutluyum. Suyu, yüzmeyi çok seviyorum. Havuza girdiğim için kendimi çok mutlu hissediyorum. Havuzda yüzmek çok güzel bir duygu. Bugün yaşadıklarım bana en güzel bayram hediyesi oldu dedi.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, 'İyilik Ağacı' adlı proje kapsamında köylerdeki çiftçi ailelerin çocuklarını Antalya'da ağırlayıp, keyifli gün geçirmesini sağlamaya çalıştıklarından bahsetti. Çocuklara bayram hediyesi vermek amacıyla etkinliği gerçekleştirmek istediklerini vurgulayan Gürhan, Çocuklarımıza bayram hediyesi vermek istedik. Kurban Bayramı öncesinde tarım işçilerimizin çocuklarını kampımızda ağırladık. Keyifli, mutlu gün geçirmeleri için aktiviteler yaptık. Gün boyu süren etkinliklerin bazılarında hayatlarında ilk defa havuzda yüzmenin mutluluğunu yaşayan çocuklarımız oldu. Bazı çocuklarımıza yüzme dersi verdik. Sosyal kültürel aktivitelerin ardından günün sonunda çocuklarımızı mutlu şekilde ailelerine teslim edeceğiz. Bu mutlu günü bir günlüğüne de olsa çocuklarımıza yaşatmak istedik diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Antalya Güncel Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title