Haberler

Antalya 1 Haftalık Asfaltı Bozma Tepkisi

1 haftalık asfaltı bozma tepkisiANTALYA Konyaaltı Belediyesi'nin Altınkum Mahallesi'nde 2 Aralık günü yenilenen asfalt, elektrik ve doğal gaz çalışmaları nedeniyle tekrar kazıldı.

1 haftalık asfaltı bozma tepkisi

ANTALYA Konyaaltı Belediyesi'nin Altınkum Mahallesi'nde 2 Aralık günü yenilenen asfalt, elektrik ve doğal gaz çalışmaları nedeniyle tekrar kazıldı. Mahalle sakinleri, duruma tepki gösterdi.

Altınkum Mahallesi'ndeki asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor. Yenileme çalışmaları tamamlanan 435 Sokak'ta 2 Aralık günü yenilendiği belirtilen asfaltta, elektrik ve doğal gaz çalışması nedeniyle kazı çalışması yapıldı. Bu nedenle yolun bazı bölümleri yeniden bozuldu.

Kurumlar arasındaki koordinasyon sorununa dikkat çeken mahalle sakinleri, Konyaaltı Belediyesi'ne yollara sahip çıkma çağrısında bulundu. Mahalle sakinlerinden Necmi Yayla, 'Bu kadar saçmalık olur mu' Daha bu asfalt döküleli iki hafta bile olmadı. Hemen ardından doğal gaz ve elektrik şirketlerinden gelen ekipler asfalt yolda kazı çalışması başlattı. Hatta doğal gaz için kazı yapan ekiplere de söyledik. 'Daha önce niye yapmadınız' dedik. 'Bizimle ilgisi yok' dediler. Komşulardan biriyle münakaşa da ettiler. Neredeyse kavga çıkacaktı" diye konuştu.

Mustafa Güney adlı mahalle sakini de doğal gazdan sonra sokağa gelen elektrik dağıtım firmasından ekiplerin de çalışma başlatıp bir kazı da onların yaptığını söyledi. Ekiplerin kazdıkları çukuru onarmadan gittiklerini de belirten Mustafa Güney, 'Ben gelenlere 'Siz kazdınız burayı. Yapın ondan sonra gidin' dedim. 'Bizim bir sürü birimimiz var' dediler. 'Ben mi yapacağım' dedim. Bir sonuç alamadık" dedi. Elektrik, su, doğal gaz ve telefon alt yapıları tamamlanmadan ve koordinasyon sağlanmadan yapılan yatırımların boşa gittiğini belirten mahalle sakinleri, 'Birinin yaptığını diğeri bozuyor" diye tepki gösterdi. 435 Sokak'a komşu sokaklarda yenileme çalışmaları da devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Güney Konyaaltı Altınkum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title