Haberler

Anne-Baba Okulu Mezunlarını Verdi

Güncelleme:

"Aile Eğitimi Projesi" kapsamında, anneler gibi babalar da Aile Eğitimi Programına katılıyor.

Kartepe Kaymakamlığı tarafından büyük bir başarıyla uygulanan "Aile Eğitimi Projesi" kapsamında, anneler gibi babalar da Aile Eğitimi Programına katılıyor.

Özel Bahçeşehir Koleji'nde eğitimi verilen Anne-Baba Okulundan; 23 okul velisi, sertifikalarını, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı ve protokolün elinden alındı.

Özel Bahçeşehir Koleji'nin ev sahipliği yaptığı törene ayrıca; İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kayabaş, Y. Kaptan İ.Ö.Okulu Müdürü Orhan Günen, Şehit Erkan Aydın İ.Ö.Okulu Müdürü Nihat Gürcan, Özel Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Menteş, Özel Bahçeşehir Koleji Müdürü Mahmut Kalcı, Özel Bahçeşehir Lisesi Müdürü O. İlhan Cebeci, eğitmenler PDR melek Arıcı ve PRD Nesrin Birden katıldı.

BÜYÜK FARK OLUŞTU

Programda konuşan kursiyer Alican Polat,"Aile Eğitimi Kursuna katılan ile katılmayan ebeveynler arasında büyük fark oluştu. Bu, bir kayanın varlığından haberdar olmak ile o kayayı gidip görmek arasındaki fark gibi. Emeği geçenlere, başta Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ederim."dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cansız ise; anne-baba olmanın çok farklı bir duygu olduğunu, bir ebeveynin ekonomik gücü ve tahsil durumunun bilinçli ebeveyn olduğu anlamına gelmediğini, her işin ayrı bir bilimi olduğunu vurguladı.

Son konuşmacı olarak kürsüye gelen Kaymakam Ünaldı konuşmasında; bu projede emeği geçenlere teşekkür etti. Ünaldı,"proje ile ilgili babalardan da bu cümleleri duymak bizleri çok memnun etti. Annelerimizden sonra babalarımızı da bu eğitimi dahil etmenin çalışması içerisindeyiz. Sağlam aile, sağlam toplumdan neşet eder. Geçen yıl 3 binden fazla velimizi eğitime dahil ettik. Bu yıl daha çok velimize ulaşmayı hedefliyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ünaldı Bahçeşehir Kartepe Güncel Haberler

title