Haberler

Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda Ahmet Koç güven tazeledi

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk hemşehri federasyonu olan Yozgatlı Dernekler Federasyonu'nun 8. Olağan Genel Kurulu, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilerek federasyon binasının önünde yapıldı.

Türkiye'nin ilk hemşehri federasyonu olan Yozgatlı Dernekler Federasyonu'nun 8. Olağan Genel Kurulu, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilerek federasyon binasının önünde yapıldı.

Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu 8. Olağan Genel Kurulu'nun açılışını Genel Sekreter Ali Rıza Altan yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığına avukat Adnan Serbest, katip üyeliklerine ise Sezer Yozgat ve avukat Yasin Uygun seçildi. Federasyonun yapmış olduğu faaliyetlerin raporu Genel Başkan Ahmet Koç tarafından okunurken, mali rapor Sayman Mehmet Kılınç tarafından okundu. Denetim raporu ise Denetim Kurulu Başkanı Hacı Veli Körpe tarafından okundu. Konuşmaların ardından faaliyet raporu, denetim raporu ve mali rapor ayrı ayrı oylamaya sunularak delegelerin oyları ile ibra edildi.

Yönetim Kurulu asil ve yedek, Denetim Kurulu asil ve yedek, Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeler ile Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu (DUYKON) asil ve yedek delegeleri açık oylama usulü ile seçildi. Tek liste ile girilen seçimde hazirun cetvelindeki 605 delegeden oylamaya katılan 325 delegenin oyu ile Ahmet Koç Federasyon Genel Başkanlığı'na yeniden seçildi.

Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Genel Başkan Ahmet Koç, delegelerin zorlu bir süreçte pandemi şartlarında federasyona sahip çıkarak, maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek kongreye katıldıklarını, büyük bir titizlik içeresinde kongreyi yaptıklarını belirtti. Konuşmasında, yöresel kültürün, milli birliğin ve beraberliğin son derece önemli olduğunu bildiren Koç, "Milletler, tarihleriyle ve kültürleriyle ayakta kalabilmişlerdir. Bizler yöresel kültürümüz önemsiyoruz kuşaktan kuşağa bu güzel kültürümüzü aktarmak istiyoruz. Globalleşen dünyada yerel, kültürel, ve toplumsal değerler hızla dejenerasyona uğramaktadır. Milli birliğimiz, beraberliğimiz vatan ve bayrak sevdamız hepimizin yüreğinde ortaktır. İşte bu çerçevede bizi, biz yapan, bizi başka milletlerden farklı kılan muhteşem bir milli kültürümüz var, örfümüz var, ananelerimiz var. Biz kültürümüze, örfümüze ve tüm değerlere sahip çıkarak nesilden nesile aktarmak istiyoruz. Önümüzdeki dönem içerisinde Yozgatımızın, Yozgatlının problemlerini akademisyenlerimizle ve siyasilerimizle masaya yatırarak, çözüm arayışlarında bulunacağız" açıklamalarında bulundu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Koç Türkiye Ankara Haberler

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Bakmadan Geçme

Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor?
Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title