Haberler

Ankara Valiliği'nden Şereflikoçhisar ve Evren'de yaşayan vatandaşlara şiddetli sağanak uyarısı

Güncelleme:

Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgiler doğrultusunda vatandaşlara uyarıda bulundu. Valilik, bugün öğleden sonra özellikle Şereflikoçhisar ve Evren'de etkisini artırması beklenen şiddetli yağışların Perşembe gece saatlerine kadar süreceğini ifade etti.

Ankara Valiliği, kentte etkisini gösterecek şiddetli yağışların vatandaşlara zarar vermemesi adına Meteoroloji'den alınan son bilgileri paylaştı. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre bugün etkisini göstermeye başlayacak yağışlar, Perşembe gecesine kadar sürecek.

"YILDIRIM DÜŞMESİ VE ULAŞIMDA AKSAMA OLABİLİR"

Valiliğin Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, bugün öğle saatlerinden sonra etkisini artırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, ilimizin güney çevrelerinde ( Şereflikoçhisar, Evren) kuvvetli olması beklenmektedir. Perşembe günü gece saatlerine kadar aralıklarla etkili olması beklenen kuvvetli yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar yağış anında kuvvetli rüzgar ve küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır"

Meteoroloji'den alınan son bilgi paylaşıldı! Ankara'da şiddetli yağışlar yarın geceye kadar sürecek

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şereflikoçhisar su baskını Ankara Evren Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title