Haberler

Ankara'daki Terör Saldırısı -Nevzat Sayan'ın Cenazesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Nevzat Sayan'ın cenazesinden detay, - Cenaze namazı, - Sayan'ın yakınları Ankara'daki terör saldırısı- Saldırıda hayatını kaybeden Nevzat Sayan ve Dilaver Karharman, memleketleri Karaman'da toprağa verildi Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Nevzat Sayan ve Dilaver Karharman, memleketleri Karaman'da defnedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Nevzat Sayan'ın cenazesinden detay, - Cenaze namazı, - Sayan'ın yakınları Ankara'daki terör saldırısı- Saldırıda hayatını kaybeden Nevzat Sayan ve Dilaver Karharman, memleketleri Karaman'da toprağa verildi Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Nevzat Sayan ve Dilaver Karharman, memleketleri Karaman'da defnedildi.TCDD Adana Müdürlüğü çalışanı Sayan'ın cenazesi, törenin düzenlendiği Kırmahalle Büyük Cami'nin bahçesine getirildi. Bu sırada Sayan'ın 17 yaşındaki oğlu Berkay, babasının tabutuna sarılarak ağladı.Kılınan cenaze namazının ardından Sayan'ın tabutu, omuzlara alınarak Kırmahalle Şehir Mezarlığı'na götürüldü. Nevzat Sayan'ın eşi Rabia Sayan, uzun süre; "Nevzat gitme, bırakma beni" diye gözyaşı döktü. Fenalık geçiren Rabia Sayan'a sağlık ekipleri müdahale etti.Oğlunun ölüm haberini Almanya'da öğrenen ve bu sabah Karaman'a gelen Sayan'ın annesi Meliha Sayan (75) da gözyaşlarına boğularak, ağıtlar yaktı.Nevzat Sayan, daha sonra gözyaşları arasında Kırmahalle Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.Törene, CHP Karaman İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, CHP Karaman Milletvekili adayı Saim Sezen, Sayan'ın yakınları ve vatandaşlar katıldı.Terör saldırısında hayatının kaybedenlerden Dilaver Karharman'ın cenazesi de Karaman Devlet Hastanesi morgundan alınarak Musalla Meydanı'na getirildi.Karharman'ın cenazesi, burada kılınan namazın ardından Kırmahalle Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.Karharman'ın kardeşi Ferit Karharman, basın mensuplarına el yazısıyla yazılmış bir basın bildirisi dağıttı.Bildiride şu ifadelere yer verildi: "10 Ekim 2015 günü Ankara'da meydana gelen bombalama olayında hayatını kaybeden Dilaver Karharman, daha önce geçirmiş olduğu bel fıtığı ameliyatının rutin kontrolü için Ankara'da bulunmaktaydı. Herhangi bir siyasi görüşün elemanı veya temsilcisi olarak orada bulunmamaktaydı. Bu durum basına yanlış şekilde lanse edilmiştir. Aslı olmayan fotoğraf ve bilgilerle haber yapılmıştır. Bu bilgi ve haberlerin doğru olmadığını kamuoyuna bildiririm."

Kaynak: AA / Güncel

Karaman Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title