Haberler

Ankara'da Koruyucu Aileler İftar Programında Buluştu

Güncelleme:

Ankara'da Koruyucu Aile, Evlat Edinme Derneği (KOREV) tarafından düzenlenen iftar programında koruyucu aileler bir araya geldi. Programa Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri de katıldı.

Ankara'daki koruyucu aileler, Koruyucu Aile, Evlat Edinme Derneğince (KOREV) bir otelde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Programa, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Şeref Kazancı ile KOREV Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Aydeniz de katıldı.

Kazancı, iftar sonrasında yaptığı konuşmada, çocuk koruma hizmetlerine yönelik çalışmaları izlemek ve ilgili kurumlarla yapılan çalışmaların koordinasyonunu sağlamak gibi görevlerin öncelikleri olduğunu ifade etti.

Çocuklara yönelik hizmetlerde temel önceliğin çocuğun üstün yararı gözetilerek aile odaklı yaklaşım çalışmalarının geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi olduğunun altını çizen Kazancı, şunları kaydetti:

"Her çocuğun sağlıklı birey olarak aile ortamında yetişmesi için toplumun da sorumluluk alması oldukça önemli bir husustur. Bu anlamda devlet ile el ele verip çocuklarımızın geleceklerini güven saygı ve sevgiyle inşa eden koruyucu ailelerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Bakanlık olarak, sivil toplum kuruluşlarının çocuklarımızın koruyucu ailelerle buluşmasındaki rolünü çok önemsiyor ve destekliyoruz."

KOREV Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Aydeniz ise daha çok çocuğun koruyucu aile ile buluşması için dernek olarak ellerinden geleni yaptıklarını ve daha fazlasını yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Koruyucu aileler ve çocuklarıyla olan programları çok önemsediklerini belirten Aydeniz, "Koruyucu ailelerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz etkinlikler çocuklarımızın başka kalpten doğma çocuklar olduğunu görmesi ve bunu normalleştirmesi için çok kıymetli. Ailelerimiz de bu tür etkinliklerde birbirlerinden çok şey öğreniyorlar." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ankara İftar Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title