Haberler

Anka, 25 Ocak 2010 Pazartesi Gündemi

Anka, Ankara Haber Ajansı A.ş.

ANKA, ANKARA HABER AJANSI A.Ş.

-AKP MYK TOPLANIYOR

-AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı parti genel merkezinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılıyor. (Saat: 17.00)

-KAZIM KARABEKİR ANILIYOR

-Kurtuluş Savaşı komutanlarından Kazım Karabekir için Genelkurmay Başkanlığı'nda bir anma töreni düzenleniyor. (Saat: 10.00)

-ÜÇLÜ ZİRVE TOPLANIYOR

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ev sahipliğinde, Türkiye-Afganistan-Pakistan Üçlü Zirve toplantısı İstanbul'da yapılıyor.

-Zirvenin ardından üç ülkenin cumhurbaşkanı, ortak basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 15.00/17.00)

-Cumhurbaşkanı Gül, zirve öncesinde Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai ve Pakistan Cumhurbaşkanı Asif Ali Zardari ile Çırağan Sarayı'nda ayrı ayrı bir araya geliyor.

-Gül, konuk heyet başkanları onuruna Four Seasons Oteli'nde akşam yemeği veriyor. (Saat: 10.00/11.15/20.00)

-4. İSTANBUL FORUMU

-Türkiye, Afganistan ve Pakistan'ın iş dünyası çatı kuruluşları arasında ortak forum oluşturmak ve üç ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen "İstanbul Forumu'nun" dördüncüsü İstanbul'da yapılıyor.

-Toplantıya, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Afganistan Dışişleri Bakanı Zalmai Rassoul, Pakistan Dışişleri Bakanı Şah Mahmud Kureyşi, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katılıyor. (Saat: 12.30)

-ULUSLARARASI DEMOKRASİ KONGRESİ

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen tarafından Rixos Otel'de düzenlenen Uluslararası Demokrasi Kongresi'ne katılıyor. (Saat: 10.30)

-BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN KABULÜ

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MGK Genel Sekreteri Tahsin Burcuoğlu'nu Merkez Bina'da kabul ediyor. (Saat: 13.00)

-TBMM BAŞKANI ŞAHİN'İN KABULÜ

-TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Gençlik Spor Kulübü sporcuları ile bir araya geliyor. (Saat: 14.00)

-MALİYE BAKANI ŞİMŞEK'İN BASIN TOPLANTISI

-Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıkta "KDV iadesi ve risk analizi" konulu bir basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 09.30)

-BAKAN YILMAZ GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELİYOR

-Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara'da ekonomi muhabirleriyle düzenleyeceği sohbet toplantısında, 2010 yatırım programını anlatıyor. (Saat: 10.30)

-IRAK TİCARET BAKANI TÜRKİYE'DE

-Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Irak Ticaret Bakanı Sefa El-Din El Safi ile İstanbul'da, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Kompleksi'nde görüşüyor. (Saat: 15.00)

-BAKAN BAĞIŞ'IN PROGRAMI

-Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Strasbourg'da AKPM başkanlık seçimini izliyor ve Avrupa Konseyi yetkilileriyle görüşmelerde bulunuyor.

-DSP LİDERİ TÜRKER'İN BASIN TOPLANTISI

-DSP Genel Başkanı Masum Türker, partisinin Balıkesir ve Bursa il başkanlığında basın toplantısı düzenliyor.

-ADRESE DAYALI KAYIT SİSTEMİ 2009 YILI VERİLERİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2009 yılı verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

-SİYASİ DİREKTÖRLER KOMİTESİ TOPLANTISI

-Türkiye'nin Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Dönem Başkanlığı kapsamındaki Siyasi Direktörler Komitesi'nin ikinci toplantısı Antalya'da yapılıyor.

-TEKEL İŞÇİLERİNİN EYLEMİ DEVAM EDİYOR

-TEKEL işçilerinin işyerlerinin özelleştirilmesi nedeniyle özlük hakları ve kamu kurumlarına geçiş hakkı için sürdürdükleri eylemleri, 42. gününde devam ediyor. Eyleme ilişkin gelişmeler izleniyor.

İYİ GÜNLER DİLERİZ

---------------------------------

YASAL UYARI: ANKA Ajansı'na ait haber, görsel malzeme, bilgi ve belgelerin tüm hakları saklıdır. ANKA aboneleri dışında, ANKA'nın onayı olmadan haber içeriğini kopyalamak veya yeniden yayınlamak yasaktır.

"ANKA Ajansı Basın Meslek İlkelerine Uyar"

Özgür ve bağımsız haberin altındaki imza: ANKA

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title