Haberler

Anadolu Partisi Genel Başkanı Tarhan

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, 7 Haziran'daki genel seçimler için CHP de dahil partilerin ittifak tekliflerine kapalı olmadıklarını belirterek, "Değerlendirilir her şey memleket için değerlendirilir. Söz konusu vatansa gerisi teferruat. O da bir teferruat olur" dedi.

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, 7 Haziran'daki genel seçimler için CHP de dahil partilerin ittifak tekliflerine kapalı olmadıklarını belirterek, "Değerlendirilir her şey memleket için değerlendirilir. Söz konusu vatansa gerisi teferruat. O da bir teferruat olur" dedi.Tarhan, Anadolu Partisi Bursa İl Başkanlığının açılışı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.Seçim öncesi ülkenin geleceği için her türlü öneriyi değerlendirebileceklerini ancak bu değerlendirmeyi medya önünde yapmayacaklarını belirten Tarhan, "CHP'den bir teklif gelirse değerlendirir misiniz?" sorusu üzerine, "Yani öyle zor bir soru sordunuz ki. Değerlendirilir, her şey memleket için değerlendirilir. Söz konusu vatansa gerisi teferruat. O da bir teferruat olur" yanıtını verdi. Açılıştan görüntülerEmine Ülker Tarhan'ın açıklamasıotelde yapılan toplantıdan detay görüntü

Kaynak: AA / Güncel

Emine Ülker Tarhan Anadolu Partisi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title