Haberler

Anadolu Adliyesi'nde Spor Salonu Açıldı

Dünyanın en büyük adalet sarayı olarak bilinen Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda spor salonu faaliyete geçirildi.

Dünyanın en büyük adalet sarayı olarak bilinen Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda spor salonu faaliyete geçirildi.

KARTAL BELEDİYE BAŞKANI DA AÇILIŞA KATILDI

Kartal Belediyesi'nin katkılarıyla 5 bloktan oluşan adalet sarayının D blok zemin katında hizmete giren spor salonunun açılışını Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Anadolu Adalet Sarayı Komisyon Başkanı Hayri Kaynar ve Başsavcıvekilleri yaptı. Kurdele kesimi ile birlikte adliye personelinin ihtiyacının karşılanması amacıyla açılışı yapılan spor salonunda konuşma yapan Başsavcı Tosun, spor salonunun yapımında katkısı olan Altınok Öz'e teşekkür etti.

İLK SPOR BAŞSAVCIDAN

Açılışın ardından salonu gezen Tosun, Öz ve Kaynar spor aletleri ile ilgili bilgi aldı. Başsavcı Tosun, salondaki bir spor aletine binerek ilk denemeyi yaptı. Başsavcı Tosun'un ardından Komisyon Başkanı Kaynar da spor aleti kullandı. İçinde çeşitli spor aletlerinin bulunduğu salon hafta içi her sabah 07.00-08.00 saatleri arasında ve akşam da 16.45-21.00 saatleri arasında hizmet verecek. Bir spor eğitmeninin de eşlik edeceği salon, hafta sonu 09.00-21.00 saatleri arasında da açık olacak. Faaliyete geçen spor salonundan, haftanın 2 günü bayanlar, 2 günü erkekler ve bir günü de hem erkek hem bayan personel hizmet alabilecek. Salonu kullanan personel için kadın ve erkeklere ait soyunma odaları da oluşturuldu.

Öte yandan, adalet sarayına yaptırılan 2 adet bebek bakım odası da Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in katıldığı törenle hizmete girdi. - Tosun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Adalet Sarayı Fehmi Tosun Kaynar Politika Güncel Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

Bakmadan Geçme

Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor? BİNGÖL'DE DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA! Bingöl'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrılıyor, sebebi ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 26 Mayıs Pazar hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title