Haberler

American Express İstanbul Challenger Turnuvası Başladı

Güncelleme:

Türkiye'nin Wimbledon'ı olarak kabul edilen American Express İstanbul Challenger turnuvası, bugün düzenlenen basın toplantısının ardından başladı.

Türkiye'nin Wimbledonı olarak kabul edilen American Express İstanbul Challenger turnuvası, bugün düzenlenen basın toplantısının ardından başladı. Toplantıda; TED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tınaz, TED Genel Müdürü Bekir Emre, Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Akın, Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü Frank Reichenbach, turnuvanın süpervizörü Hans-Jurgen Ochs ve turnuvaya katılan tenisçilerden Marsel İlhan (TUR) ile Adrian Mannarino (FRA) hazır bulundu.

Toplantıda bir konuşma yapan TED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tınaz, Dünyada 150 ülkede organize edilen Challenger turnuvaları arasında TED'in özel bir yeri bulunuyor. 'Dünyanın En İyi Challenger Turnuvası' ödülüne iki kez layık görülen TED, dünya tenisindeki itibarlı konumunu sürdürmek ve Türk tenisinin öncüsü olma kimliğini korumak amacında. Turnuvanın gerçekleştirilmesinde, ana sponsorumuz Garanti Bankası ve American Express ile başta federasyonumuz olmak üzere diğer sponsorlarımızın desteğini bilhassa vurgulamak istiyorum. Dünyada ekonomik kriz nedeniyle sponsorlar desteğini çekerken, etkinlikler azalırken Garanti Bankası ve American Express'in TED'e, dolayısıyla da Türk tenisine uzattığı yardım elini sevgi, saygı ve teşekkürlerimizle sıkmak isterken olimpiyatlara aday İstanbul seyircisinden desteklerini esirgememelerini rica ediyoruz. dedi.

Öğrencilerin final günü dahil tüm turnuvayı ücretsiz izleyebileceğini ifade eden Tınaz, İstanbul Challenger'den hemen sonra başlayacak İzmir Challenger'da mücadele edecek sporculara başarılar diledi.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Akın da, Garanti Bankası olarak, 2006 yılından bu yana American Express markasının Türkiye'deki tek temsilcisiyiz. Müşterilerimize, Garanti Bankası'nın ayrıcalıklarını ve American Express dünyasının prestijini bir arada yaşatıyoruz. Bu kapsamda, ülkemizdeki prestijli spor dallarına destek veriyor, müşterilerimizin büyük ilgi gösterdiği tenisi yakından izliyoruz. Bildiğiniz gibi, İstanbul Challenger, diğer adıyla TED Open, dünyada American Express'in desteğiyle 1979 yılında düzenlenmeye başlanan, Challenger turnuvalarının İstanbul etabını oluşturuyor. Turnuva, Türkiye'de bu spora çok büyük katkılarda bulunan TED tarafından, uzun yıllardır başarıyla gerçekleştiriliyor. American Express'in tenise verdiği desteği ülkemizde de sürdürerek, bu sporun gelişimine katkı sağlayacağımız için heyecanlıyız dedi.

Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach ise, Bu yıl da American Express Istanbul Challenger Uluslararası Tenis Turnuvası'nın resmi konaklama sponsorluğunu üstlenmekten gurur duyuyoruz. Mövenpick Hotel İstanbul kapılarını açtığı 2003 yılından bu yana TED Spor Kulübü tarafından düzenlenen turnuvalarda katılımcılara ev sahipliği yapıyor. Konuklarımızı, İsviçre mükemmelliyetçiliğini Türk konukseverliğiyle birleştiren kişiye özel hizmet anlayışımızla ağırlıyoruz. Tüm sporculara başarılar diliyor, tenisseverleri bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum şeklinde konuştu.

AMERİCAN EXPRESS İSTANBUL CHALLENGER'DA 77 MAÇ OYNANACAK

İstanbul Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü (TED) kortlarında 11-16 Eylül 2012 tarihlerinde, gerçekleştirilecek turnuva, tenis konusunda dünyanın en önemli otoritelerinden Association of Tennis Professionals ATP Tour tarafından düzenleniyor. Türkiye'nin en eski uluslararası etkinliklerinden biri olan turnuvada, tüm dünyadan 80'i aşkın erkek sporcu, sıralamada puan yükseltmek için; eleme turu, ana-tablo ve çiftler dahil olmak üzere, 8 günde 3 set üzerinden 77 maç oynayacak. Turnuvaya, ATP sıralamasında halen 154. olan Marsel İlhan da seri başı olarak katılıp, ülkesindeki ilk şampiyonluğunu arayacak. İlk katıldığı turnuvada çiftler finalisti olan İlhan, bu yıl teklerde şampiyon olmak için korta çıkacak.

Garanti, yıl boyunca heyecanla beklenen İstanbul Challenger'a, teniste iddialı senyör raketleri dahil etmek amacıyla 3 yıldır düzenlediği OPEN kategorisini, bu yıl da tekrar ediyor. American Express Card sahibi senyör tenisçilerin katılımıyla düzenlenen OPEN kategorisi, 08-16 Eylül tarihleri arasında yapılıyor. Finalistler, İstanbul Challenger finalistleriyle maç yapabilmenin yanı sıra, şampiyon sporcu yılın en başarılı 8 profesyonel raketinin son hesaplasına da tanık olarakATP Masters turnuvasını American Express ayrıcalığıyla Londra'da izleyebilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

american express garanti bankası istanbul türkiye Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title