Haberler

Ambarlı Muhtar Adayından İlginç Slogan

Güncelleme:

Ambarlı Mahallesi'nde muhtar adaylığı için yarışan Nilay Deniz "Bıcır Bıcır Muhtar Gıcır Gıcır Ambarlı" sloganıyla vatandaştan destek istiyor.

İstanbul'un Avcılar İlçesi'ndeki Ambarlı Mahallesi'nde muhtar olmak için mücadele eden üç isim de kadın. Adaylardan biri ise genç ve güzel kişiliği ile dikkat çekiyor. Avcılar Belediyesi Çözüm Masası'nda çalışan Nilay Deniz'in sloganı ise, "Bıcır Bıcır Muhtar Gıcır Gıcır Ambarlı".

"BEN MAHALLEMİN DOKUSUNU İYİ TANIYORUM"

Hürriyet'te yer alan habere göre; 35 yaşındaki Nilay Deniz iki yıldır Avcılar Belediyesi Çözüm Masası'nda çalıştığı için Avcılar halkının sorunlarını iyi bildiğine inanıyor. Deniz, "Ben mahallemin dokusunu iyi tanıyorum. Çözüm Masası'nda çalışırken neden Avcıların sorunlarıyla uğraşmayayım diye düşündüm" diyor. Deniz alışıldık muhtar adayı profilinden biraz farklı olduğuna da değinerek, "Aslında muhtar adayı olmaya geç karar verdim. Bir genç aday olsun dedik" açıklamasını yaptı.

"REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ"

Deniz eğer seçilirse durumu olmayan insanların sorunlarına eğileceğini ifade ediyor ve "Çözüm Masası'nda çalıştığım için durumu olmayan insanları nasıl yönlendirebileceğimi biliyorum. Onlar için mahalle ile belediye arasında koordinasyon kuracağım" dedi. Kendisiyle ilgili olarak sosyal medyada kötü yorumlarda yapıldığını söyleyen Deniz, "Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Ben çok güzel tepkiler de alıyorum. Bana karşı genç olduğum için böyle saldırılar olabilir" dedi.

İşte Nilay Deniz'in seçim afişi;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Hürriyet Avcılar Güncel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500

Yorumlar (19)

özkannaciyeozkan98@hotmail.com:

Bu yorum yapanlar gercekten Türkiye vatandaşı mı?evetse yazıklar olsun...anneniz,bacınız gözüyle bakmayı ögrenin.edep haya hak getire...

36
2
yanıtYanıtla
MANDAmehmet@hotmail.com:

AMBARLI İL OLSUN:)))

29
4
yanıtYanıtla
devransenantor2@gmail.com:

alayınızın çarkına tüküreyim delikanlı kalmamış etrafta yorumlara bak allah akıl fikir versin rezil insanlar topluluğu

24
5
yanıtYanıtla
muhtariyeinfo@Mollebackensbygg.com:

bende muhtarim canim benim oyum sana kurban olsun

20
6
yanıtYanıtla
akanhcanpolat@hotmail.com:

Sen bizim mahaleye gel adaylini koy tek gecersin :) ama seninde vermen lazim basdan diyim

3
21
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

MUHTAR DEDİĞİN BÖYLE OLMALI O NE ÖYLE KOKMUŞ MORUK TAKIMI PALAZLANMIŞ O KOLTUKLARA

18
1
yanıtYanıtla
DERSİMLİYE CAVAPmehmet.teke@gmail.com:

ben elli senelik mokdarım mahallenin işini bitiriyurum ne olmuş yani bugüne gadarı eyiydikde aybdır bizlere kokmiş pursumuş diyemessiniz gınayorum

yanıt0
yanıt0
kamilenergy01adana@gmail.com:

orası karambar kamyoncular derneği mahallesimi

12
7
yanıtYanıtla
HACI EMMINerdemxx_83@hotmail.com:

sen bizim koye gel kesin muhtar secilirsin

8
10
yanıtYanıtla
AZGIN HACIinfo@Mollebackensbygg.com:

ne o haci dayi yengeden biktinmi?

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title