Haberler

Amaç Yönetimin Kalitesini Yükseltmek

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliği ile kuruluşlarında fark yaratacak, çalıştıkları kurumların rekabet gücünü yükseltecek olan tüm yönetici, yönetici adayı ve çalışanlara yönelik...

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliği ile kuruluşlarında fark yaratacak, çalıştıkları kurumların rekabet gücünü yükseltecek olan tüm yönetici, yönetici adayı ve çalışanlara yönelik "Yönetim Kalitesi Geliştirme" programı düzenlenecek.

Kaliteyi yaşam biçimi haline getirmeyi hedefleyen yönetici ve çalışanlar için gerçekleştirilen programda, Toplam Kalite, Mükemmellik Modeli, Bireysel Kalite Sorumluluğu, Liderlik, Değişim Yönetimi,, Risk Yönetimi, Süreç Yönetimi, Performans Yönetimi, Stratejik Planlama, İnovasyon gibi birçok konuda eğitimler verilecek. Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek eğitimler 16 Mart 2013'te başlayacak.

Boğaziçi Üniversitesi'nin Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ile yararlı bir eğitim programına imza atıklarını dile getiren KalDer Başkanı Hamdi Doğan, "Bugün imzasını atacağımız ve 16 Mart'ta başlatmayı hedeflediğimiz yaklaşık 3 ay sürecek olan 'Yönetim Kalitesi Geliştirme Programı' ile eğitimde yeni bir açılımı gerçekleştiriyoruz. Kuruluşlarında kalite ve mükemmelliği ön planda tutarak işlerini yürütmeyi amaçlayan tüm yönetici, yönetici adayları ve uzmanlara yönelik bir içerikle hazırlanan 'Yönetim Kalitesi Geliştirme Programı" katılımcıların kişisel gelişimlerinin yanı sıra kuruluşlarının da gelişimine önemli bir katkı sağlayacak. İş dünyasında fark yaratmak isteyen kuruluşların ve kişisel kariyerlerini geliştirme çabasında olan herkesin gözü bu programda olacak."

147 SAATLİK EĞİTİM

Kuruluşlarının rekabet gücünü yükseltecek olan tüm yönetici, yönetici adayı ve çalışanlarına yönelik "Yönetim Kalitesi Geliştirme" programının süresi toplam 147 saat olarak belirlendi. Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi'nde 16 Mart 2013'de başlayacak olan program, deneyim paylaşımları, işletme ziyaretleri, uygulamaya dönük proje çalışmaları ile katılımcılarına gerçek hayattaki sorunlar ve başarılı uygulamaları aktararak öğrenmeyi eyleme dönüştürme imkanı sunacak.

Üniversite-Özel Sektör işbirliğinin önemini vurgulayan Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Gülay Barbarosoğlu, Yönetim Kalitesi Geliştirme Programının başlamasıyla bu alanda da önemli bir adım atılacağını vurgulayarak, "Günümüzde kalite, daha çok üstünlüğü ve iyi oluşu ifade etmek için kullanılır. Bu nedenle kalite, kurumların olduğu kadar kişilerin de gelişimini ifade etmektedir" dedi.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu ile Hamdi Doğan işbirliği protokolünü imzaladı. Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen protokol imza töreninde, BÜYEM Müdürü Dr. Tamer Atabarut'un yanısıra Boğaziçi Üniversitesi yöneticileri ve dekanları ile KalDer yöneticileri katıldı. - İstanbul / Beşiktas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kalite Derneği Gülay Barbarosoğlu Hamdi Doğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title