Haberler

Alman Kadınların Kabusu Sona Erdi

Facebook aracılığıyla tanıştığı Alman kadınlarını fotomodel olarak çalıştıracağını söyleyerek Antalya’ya çağırdıktan sonra dolandırdığı ileri sürülen Ahmet Y.

Facebook aracılığıyla tanıştığı Alman kadınlarını fotomodel olarak çalıştıracağını söyleyerek Antalya’ya çağırdıktan sonra dolandırdığı ileri sürülen Ahmet Y. yakalandı.

Kandırıp Alanya’dan kaçırdığı 14 yaşındaki N.B.’nin telefonla annesini arayıp yerlerini bildirmesi sayesinde Sarıyer’de yakalanan Ahmet Y.’nin 30 ayrı Alman kadını aynı yöntemle dolandırdığı iddia edildi

Alman RTL televizyonu iki ay önce, Frankfurt doğumlu Ahmet Y.’nin Alman kadınlarını foto model yapma vaadiyle kandırıp Antalya’ya çağırdığını ve burada dolandırdığını haber yaptı. RTL televizyonu muhabirleriyle birlikte Antalya’ya gelen Alman vatandaşı Natalie Bohn ve Nina Hauck Antalya Cumhuriyet Savcılığı’na giderek Ahmet Y.’nin kendilerini 300 Avro dolandırdığını bildirdi. İki kadın, Facebook’tan mesaj atarak tanıştıkları Ahmet Y.’nin kendilerini Fotomodel yapacağını söyleyerek Antalya’ya çağırdığını, gelmeleri üzerine de kendilerini dolandırdığını ileri sürdüler.Savcılığın talimatı üzerine Ahmet Y. polis tarafından her yerde aranmaya başlandı.

14 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRDI

Bu sırada Ahmet Y. , Alanya'da Türk vatandaşı 14 yaşındaki N. B.'nin evlenme vaadiyle kaçırıldı. Ahmet Y.’nin kendisini kandırdığını fark eden N.B. Alanya’daki annesini arayarak Sarıyer’de kaldıkları yeri bildirdi.

Bunun üzerine harekete geçen Yan Kesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekipleri, Sarıyer Tarabya'da bir adrese operasyon düzenlendi. Ahmet Y. gözaltına alınırken N.B.’de kurtarılarak ailesine teslim edilmek üzere Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulaması yapılan Ahmet Y.(28)’nin yaşadığı Antalya'da kurduğu reklam ajansı üzerinden hazırladığı çeşitli internet sitelerinde Antalya'da çalışmak üzere Alman kadınlar aradığı tespit edildi.

30 ALMAN KADINI DOLANDIRMIŞ

Ahmet Y.’nin Facebook aracılığıyla da tanıştığı ve işsiz olan Alman kadınlarını fotomodel veya fotoğrafçı olarak iş vereceği vaadinde bulunduğu, Türkiye'ye gelirken yanlarına yeni fotoğraf makinesi, cep telefonu ve dizüstü bilgisayar getirmelerini istediği ortaya çıkarıldı. Ahmet Y.’nin Antalya’ya gelen Alman kadınlarını ödeyeceğini bildirerek bir otele yerleştirdiği, bir bahaneyle ellerinden aldığı bilgisayar, fotoğraf makinesi, cep telefonu gibi değerli eşyalarla ortadan kaybolduğu anlaşıldı. Bir başlarında otelde bıraktığı kadınların daha sonra otel parasını ödemek zorunda kaldıkları belirlendi.

Bu yolla 30 Alman uyruklu kadını dolandırdığı bildirilen Ahmet Y.'nin kadınların Türkiye'de şikayetçi olmamalarından da faydalandığı belirtildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ahmet Y. Sarıyer Adliyesi'ne sevk edildi.

Mehmet AKTARAN- İSTANBUL- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title