Haberler

Ali Koç ve kulüp başkanlarından Meler'e geçmiş olsun ziyareti

Güncelleme:

Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kulüp başkanlarıyla birlikte, Süper Lig'de MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'nın saldırısına uğrayan FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler'i İzmir'de ziyaret etti. Meler'in sağlık durumunu iyi gören Ali Koç, ziyaretin reklam amaçlı olmadığını belirtti.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç ile bazı kulüp başkanları, saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'i Selçuk'taki evinde ziyaret etti.

Koç ve beraberindekiler, sabah saatlerinde hakem Meler'in Pamucak Tur Sitesi'ndeki evine geldi.

Basın kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Ali Koç, gazetecilere açıklama yaptı.

Koç, hakem Meler'in moralinin her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, "Bu ziyaretin reklamı olmaz. Ziyarete geldik, hocamıza 'geçmiş olsun' dedik, ailesiyle tanıştık. Hocamızın durumunu iyi bulduk. Her geçen gün daha iyiye gidiyor." dedi.

Koç, hakem Meler'in maçlara çıkma kararını verip vermediği yönündeki soruya ise "Bence zamanı gelince doğru kararı verecektir. Kolay değil, olayın üstünden birkaç gün geçti. Bu işin ilacı da zaman. Eminim sağlıklı kararı doğru zamanda verecektir." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kulüpler Birliği Vakfı Halil Umut Meler MKE Ankaragücü Faruk Koca Fenerbahçe Ankaragücü Rizespor Ali Koç Çaykur İzmir MKE Süper Lig Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title