Haberler

Ali Ergül Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde BBP Kayseri Akkışla belediye başkan adayı olan Ali Ergül isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde BBP Kayseri Akkışla belediye başkan adayı olan Ali Ergül isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kayseri Akkışla ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Ali Ergül isimli BBP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde BBP Kayseri Akkışla adayı Ali Ergül kimdir? BBP Kayseri Akkışla adayı Ali Ergül yüzde kaç oy aldı?

Ali Ergül Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde BBP Kayseri Akkışla belediye başkan adayı olarak gösterilen Ali Ergül Akkışla ilçesinde % 32,08 oranında oy almıştır. Akkışla ilçesinde % 32,08 oranında oy olan Ali Ergül adlı BBP adayı toplamda 1.574 adet oy sayısına ulaştı.

Ali Ergül Kimdir?

Ali Ergül seçim sonuçları

Akkışla'da doğdu. İlk ve ortaöğrenimi Akkışla'da, liseyi Kocasinan Argıncık Lisesi'nde bitirdi. 1984 ve 1993 yılları arasında Yeşilhisar Nüfus Müdürlüğü'nde memurluk, 1993 ile 2000 yılları arasında Akkışla Nüfus Müdürlüğü'nde vekâleten idarecilik yaptı, Talas'a tayinini istedi ve 2000 yılından aday adaylık sürecine kadar da Talas Nüfus Müdürlüğü'nde görev aldı. 2009 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Akkışla Belediye Başkan aday adayı oldu. 2014 yılında AK Parti Akkışla Belediye Başkanı seçildi. Evli ve iki çocuk babası.

Kayseri Akkışla ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Büyük Birlik Partisi Ali Ergül Kayseri Akkışla Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title