Haberler

Akmeşe'de Sirmen Rüzgarı

Güncelleme:

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Akmeşe Meydanında düzenlenen mitinge katıldı.

CHP İzmit İlçe Örgütü'nün düzenlediği mitinge CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, Belediye meclis üyesi adayları ve partililer katılım sağladı. Miting dolayısıyla CHP bayraklarıyla donatılmış Akmeşe meydanına vatandaşlar adeta akın etti. Her yaştan insanın yoğun katılım sağladığı miting alanında vatandaşlar kendileri için kurulan sandalyelere oturarak CHP'li yöneticileri dinledi. Programda ilk olarak söz alan CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, Akmeşelilerden CHP için destek istedi. Bir ayda Akmeşe'ye 10 defa geldiğini hatırlatan Yıldırım, bir daha mağdur olmak istemiyorsanız CHP'ye destek verin çağrısı yaptı.

'DOĞALGAZI RUSYA'DAN GETİRDİK'

Selman Yıldırım'ın ardından sözü CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen aldı. Sirmen, "15 yıllık görev süremde Akmeşe, bize bağlı değildi. 10 yıldır Büyükşehir, 5 yıldır ise İzmit Belediyesi'nin sınırları içinde kalıyor. Akmeşe'nin camisini görev alanımıza girmediği halde biz yapmıştık. Mevcut belediye 10 yılda 20 milyar dolar para harcadı ancak Akmeşe bu paradan nasip alamamış. Akmeşe'ye hiçbir şey yapılmamış. Biz Rusya'dan doğalgaz hattını getirdik. Onlar İzmit'ten Akmeşe'ye doğalgazı getiremedi" dedi.

'KÖYLÜNÜN KADERİ DEĞİŞECEK'

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, geçtiğimiz günlerde açıkladığı projelerinde köylerin kaderini değiştirecek projeler olduğunu ifade etti. Projeleri Akmeşelilerle paylaşan Sefa Sirmen, "Eski Akmeşe Belediye binasını İzmit Belediyesi ek hizmet binası yapacağız. Köyler kaldırıldığı için köy müzeleri oluşturacağız. Bugüne kadar söz verdiğimiz bütün projeleri hep yaptık. Yine yapacağız. Köylerde yapacağımız projelerle köylerin hayatı değişecek. Biz köylü kalkınmadan ülkenin kalkınmayacağına inanıyoruz. Önce köylümüz zenginleştireceğiz" şeklinde konuştu.

AKP PROJELERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEDİ

Sefa Sirmen'in ardından sözü alan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, 2009 yılında büyük projeler vaat eden ancak projelerini gerçekleştirmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu eleştirdi. Tarhan, "2009 yılında yayınladıkları kitapçığın ilk sayfasında tramvay yapmışlardı. Körfez'in üzerine köprü yapacaklardı. Üç tane baraj sözü vermişlerdi. Siz kendisini Sefa Sirmen mi sandınız üç tane baraj yapacaksınız. Çocuklarımız için oy istiyorum. Kadınlarımız için oy istiyorum. Okuyamayan çocuklar için oy istiyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title