Haberler

Akçakoca'da Çocuk Oyun Parkı'nın Açılışı Yapıldı

Güncelleme:

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde Seher-Fedai Karabıyık Anaokulu'nun bahçe düzenlemesi ve çocuk oyun parkının açılışı yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrencilerden Kayra Avniye Yomra ''Anaokulu Çocuklar'' adlı şiiri okudu. Zeynep Eylül Beydilli ''Okulumu Çok Severim'' adlı şarkıyı söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Berberoğlu Seher ve Fedai Karabıyık çiftine teşekkür ederek başladığı konuşmasında okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu vurgulayarak ''4 yaşında çocukların gelişiminin %80'i tamamlanıyor. Eğer biz çocuklarımızı kreşlere vermezsek çocukların gelişimi için 4 yaşından sonra %20 için uğraş verilmek zorunda kalıyoruz. Okul öncesine ne kadar önem verirsek toplumun geleceği o kadar parlak olur. Bahçesinin açılışını yaptığımız anaokulumuzun bahçe düzenlemesinde Fedai amcamız ve Seher Teyzemiz yaklaşık 80 bin lira harcama yaparak bu dünyada verilecek en güzel hediyelerini bize takdim ettiler. Allah onlara uzun ömür versin.'' dedi.

İlçe Belediye Başkanı Fikret Albayrak yardımları bulunan çifte teşekkür ederek, okullarımızın artık bahçelerinin de düzenlemesi gerektiğini vurguladı. Albayrak ''Okullarımız artık iç acıcı olmalı. Bunun için okullarımızda peyzaj düzenlemesine ağırlık vermemiz gerekiyor. Fedai amca bizim babamız. Ne zaman sıkışsak ona başvuruyoruz. Belediyeye ambulans yardımını da yaptı. Ambulans alındığı günden beri hiç durmuyor. O hastaların duası bu çiftimize yeter. Allah onlardan razı olsun. '' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından hayırsever Fedai Karabıyık ve Seher Karabıyık çiftine plaket takdim edildi. Yapılan ikramların ardından program sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title