Haberler

Tutuklu Akademisyenler Cezaevinden Çıktı, Halay Çekti

Güncelleme:

"Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiriye imza attıkları gerekçesiyle tutuklu bulunan akademisyenler cezaevinden halay çekerek çıktı.

"Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiriye imza attıkları gerekçesiyle cezaevinde tutuklu bulunan akademisyenler Yrd. Doç. Esra Mungan ile Yrd. Doç. Meral Camcı, cezaevinden çıktı. Akademisyenleri burada aileleri ve öğrencileri karşıladı.

ÖĞRENCİLERİNE SARILIP HASRET GİDERDİLER

Saat 20: 50'de tutuklu bulundukları Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye olan akademisyenler Yrd. Doç. Esra Mungan ile Yrd. Doç. Meral Camcı'yı burada aileleri, öğrencileri ve kalabalık bir grup karşıladı. Öğrencilerine sarılıp hasret gideren akademisyenler cezaevi önünde kısa bir açıklama yaptı. Yardımcı Doçent Esra Mungan, "Barış ve demokrasi için mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi. Yardımcı Doçent Meral Camcı ise "Biz çok daha güçlendik diye düşünüyoruz. Bu güçle devam edeceğiz. Mücadeleye devam.. Haklıyız, kazanacağız" diye konuştu.



AKADEMİSYENLER DAVUL EŞLİĞİNDE HALAY ÇEKTİ

Ardından akademisyenler, cezaevi önünde öğrenciler ve kendilerini karşılayan grupla davul eşliğinde halay çekti.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meral Camcı Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500

Yorumlar (94)

size ne desem bos:

Bir baris bildirisine imza attiklari icin akademisyenlere hakaretler yagdiranlar, nedense tarihimizin yolsuzlugunda, Ensar vakfinda, Ergenekonda sessiz kaldilar. Öylede vatansever ve müslümanlar yani. Sizden olmayani vatan haini ilan etmek rahatlattimi sizi bari;-))

19
66
yanıtYanıtla
Turgut Şentürk:

Aydın kısvesi atında hainlik ve ihaneti rahat yapabilen Vatan Millet özellikle Türk devleti düşmanı karanlıklardır bunlar.

40
8
yanıtYanıtla
misafir:

bunlarin neresi akedemisyen. universitelere nasil geldiler, ne sekilde kimler yerlestirdi acaba? ulkede , sinavlarda kopya, hile ve bir yere yerlestirnede torpil, ne arasaniz var. . neticesi de yukaridaki resimde gorulmekteir.

35
4
yanıtYanıtla
ayşe:

bu vatan hainlerinin bulundugu yere çocuklarımızı okutmaya nasıl gönderebiliriz

31
8
yanıtYanıtla
ya sabir:

Gönderme Ayse, sen cocuklarini Ensar Vakfina gönder, olurmu AKtrolice;-)

yanıt9
yanıt20
bölücü ayşe:

siz şehitlerin kanını içmeye doymadınız faşitler bu ülkede sizden daha bölücüsü varmı acaba

yanıt1
yanıt2
Şimdi Tırtoy Zamanı:

Ancak halay çekersiniz, sizlerin yetiştirdiği öğrenciler de dağlarda Türk askeri karşısında etek giymiş köçeklik yapıyorlar. Hainin adı olmuş ya aydın yada akademisyen,

36
2
yanıtYanıtla
Mark ozan:

Su pisliklere bir bak pkk dan hic bir farklari yok,

29
6
yanıtYanıtla
ŞAHİTLERİN AHI TUTAR UMARIM:

YA HAŞHAŞİ YADA CHP Lİ HAKİMLER SERBEST BIRAKMIŞTIR

30
4
yanıtYanıtla
ne yanni:

Bunlar simdi devletten maas alip islerine devammi edicekler.

24
10
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title