Haberler

AK Partili Ünal: Sandık Oldukça Herkes Güvendedir

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal, AK Parti iktidarı ile savaş çıkacağını söyleyenlerin kendi emellerini gizlediğini, sandık oldukça herkesin güvende olacağını söyledi.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Türkiye'de Ak Parti iktidarı ile savaş çıkacağını söyleyenlerin kendi emellerini gizlediğini, Türkiye'de sandık olduğu sürece herkesin güven altında olacağını söyledi.

Ak Parti'den milletvekili seçilerek TBMM'ye gitmeye hak kazanan; Mahir Ünal, Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, Celalettin Güvenç ve İmran Kılıç, seçimlerde verilen destekten dolayı Andırın ilçesini ziyaret etti. İlçe merkezindeki bir parkta toplanan kalabalığa teşekkür eden milletvekilleri adına konuşan Mahir Ünal, 1 Kasım'da tek başına iktidara gelmeye hak kazandıklarını ifade ederek, "Ülkeyi 1 Kasım seçimlerinde kimin yöneteceğine halkımız karar vermiştir. Bu ülkeyi bu millet ve sandıktan çıkan karar yönetecektir" dedi.

Ak Parti'nin ülkeye hizmet için çalışacağını ve kimseyi ötekileştirmeyeceğini dile getiren Ünal şöyle dedi:

"Ak Parti'nin iktidara gelişiyle ülkede savaş çıkacağını söyleyenlerin inadına 1 Kasım'dan itibaren ülkede ortaya çıkan huzuru, güveni, emniyeti beraberce, her siyasi görüşten kardeşimizle teneffüs ettik. Demek ki birileri kendi korku imparatorluklarını, diktatörlüklerini kurmak istiyorlar, o yüzden Ak Parti'yi korku imparatorluğu kurmakla, Cumhurbaşkanımızı da diktatörlükle suçluyorlar. Niye? Kendi emellerini gizlemek için. Bu ülkede sandık olduğu sürece, söz de karar da milletin olduğu sürece bu ülkede herkes emniyettedir, güven altındadır. Ak Parti iktidarında da herkesin yaşam tarzı güvence altındadır. 1 Kasım seçimlerinin ardından eski Türkiye'nin kapıları sonsuza kadar kapanmıştır." - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Mahir Ünal Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 26 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Köpeklerin uyutulması nasıl oluyor? Köpek uyutma yöntemi nedir? En kolay Schengen vizesi nasıl alınır? Schengen vizesi başvurusu ve gerekli belgeler Kanser tedavisi gören Fatma Karanfil öldü mü? Fatma Karanfil kimdir, kaç yaşında, eşi kim? YKS deneme sınavı tarihleri: YKS çevrimiçi deneme sınavı ne zaman olacak? MEB online deneme ne zaman? Son yılların en iyi bilgisayar oyunları hangileri? İşte dünyanın en iyi oyunları Teşrik tekbirlerinin dinî hükmü nedir, bu tekbirleri kimler ne zaman getirir? Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor?
Reisi'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Kazanın ardından ajanlar gösterileri engellemek için sokaklara inmiş

Reisi'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Kazanın ardından ajanlar gösterileri engellemek için sokaklara inmiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title