Haberler

AK Parti Menteşe'de Alkol Krizi

Güncelleme:

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ve iki yönetim kurulu üyesinin dayanışma gecesinde alkol kullandığı iddia edildi.

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ve iki yönetim kurulu üyesinin dayanışma gecesinde alkol kullandığı iddiaları ve sosyal paylaşım sitesinde bir partili tarafından yayınlanan fotoğrafları tepki çekti. Alkol kullanmadığını belirten Çelebi, meyve suyu içtiğini söyledi. AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, gereğinin yapılacağını ifade etti.

AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı tarafından partililer arasında birlik ve beraberliğin sağlanması için geçen Pazartesi günü Saray Dinlenme Tesisleri'nde 'Dayanışma Gecesi' düzenlendi. 30 liradan satışa sunulan davetiyelere partililerin ilgisi büyük oldu. Gecede İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ile yönetim kurulu üyeleri Gökhan Çarpar ve Emin Yalı'nın alkol kullandığı ileri sürüldü.

FOTOĞRAFLARI FACEBOOK'TA PAYLAŞILINCA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Üçlünün iddiaya göre içki içerken çekildiği fotoğraf bir partili tarafından sosyal paylaşım sitesi facebook'ta yayınlanınca tepki topladı.

"BÖYLE BİR NANE YEMEMESİ GEREKİYOR"

DHA muhabirinin telefonla görüştüğü AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, "İlçe başkanın bulunduğu konum itibariyle böyle bir nane yememesi gerekiyor. Fotoğrafta bardağı eliyle kapattığı görülüyor. Diğer kişilerin alkol aldıkları ortada. Facebookta yayınlanan fotoğrafı gören herkes beni arayarak sitem etti. Kimsenin aklında soru işareti kalmasın. Gereği neyse yapılacak" dedi.

Kendisinin orada meyve suyu içtiğini söyleyen İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ise, iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çelebi Ak Parti Menteşe Muğla Politika Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 20 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Kurbanlık hayvanı elektrik veya narkozla bayıltarak kesmek caiz midir? Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı mı? #128226 Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI #129689 Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 20 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Microsoft Office ücretsiz kullanma nasıl yapılır? İztuzu Plajı nerede? Dalyan İztuzu Plajı'nda neler yapılır?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500

Yorumlar (52)

hayin millet:

LAN ÜLKEYİ SOYMUŞ SATMIŞ 2 BARDAK RAKININ KOFTİDEN LAGALUGASINI YAPIYONUZ

28
7
yanıtYanıtla
mehmet gür:

yok ya hiç alkollüye benzemiyo sadece zil zurna ...............

29
2
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK GÜNAH:

İÇKİ İÇMEK BİREYSEL GÜNAHTIR AMA HALKI8 SOYMAK DEVLETİN MALINA EL UZATIP MAL EDİNMEK LE KIYASLANMAZ

29
2
yanıtYanıtla
ali:

günah işleme özgürlüğünü kullanıyordur...... akp li vekile göre az bile yapmış olabilir.....

29
1
yanıtYanıtla
Adınız Yazın:

ULAN ADAMLAR DEVLET MALINI GÖTÜRMÜŞ YÜZLERİ KÖSELE GİBİ UTANMA KALMAMIŞ BİR İÇKİ İÇMİŞLER ÇOK MU...

23
6
yanıtYanıtla
bekri:

alkol, namahremler (masallah hepside cok modern ve görünmez basörtülü) güzel bir gece düzenlemisler ne var bunda akp nin fitratinda var niye kiziyorsunuzki..padisah saraba takilirsa yarenide meyveli votkayla idare ediyor....

26
1
yanıtYanıtla
Elif:

bize ne? ne içerse içsin böyle haber mi olur

20
7
yanıtYanıtla
ccbbccbb@gmail.com:

temsil ettiği parti nedeniyle içemeez.içerse başka partiye.....içki bütün kötülüklerin anasıdır.

yanıt0
yanıt0
hacı erkan:

akparti devletin hangi bakasını hangi kurumu soydu. aksine bu krumlar zarardan kar eder duruma düştü . el insaf, el insaf.

4
20
yanıtYanıtla
simurg:

bende alkol alıyorum 3 dönmedirde akp ye oy veriyorum

7
16
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title