Haberler

AK Parti'liler Teşkilat İçi Eğitimde Buluştu

Güncelleme:

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Kültür Merkezinde teşkilat içi eğitim toplantısı düzenlendi.

Milletvekili Ziver Özdemir, İl Koordinatörü Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, il, ilçe ve belde teşkilatları, kadın ve gençlik kollarının katıldığı toplantının açılış konuşması İl Başkanı Murat Güneştekin tarafından yapıldı. Kuruluşundan bugüne kadar İl Başkanlığının teşkilat çalışmalarını özetleyen Güneştekin "İl Başkanlığı görevine geldiğimizden beri 25.123 olan üye sayısını 53.955'e çıkarttık. Partimizin hedef ve icraatlarının halka en doğru bir şekilde anlatılmasında görev alan teşkilat üyelerimizin eğitimi bu noktada çok büyük önem taşımaktadır. Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Ekrem Erdem'e, Maliye Bakan Yardımcımız Abdullah Erdem Cantimur'a ve Başkan Yardımcılarımız Nureddin Nebati, Mahmut Göksu, Emin Ekmen'e ve heyete teşekkür ediyoruz" dedi.

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu'nun siyasal iletişim, Bakan Yardımcısı Cantimur'un toplantı, Nureddin Nebati'nin sandık bazlı seçim çalışmaları hakkındaki sunumlarının ardından M. Emin Ekmen tarafından çözüm sürecine dair 45 dakikalık bir sunum yapıldı. Toplantı son olarak Dr. Şaban Kızıldağ'ın iletişim konulu keyifli gösterisiyle sona erdi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ziver Özdemir Ak Parti Mardin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title